Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ale post Legionisty jest niemal identyczny jak mój, a on napisał zaraz po mnie i co? Mój poszedł do kosza, a inne o takiej samej treści są nadal... Jak uważasz że mój był nie na temat to czemu Legionisty tez nie skasowałeś, przecież też jest nie na temat. Jak coś robisz to konsekwentnie i do końca chłopie... Takie wymówki jak teraz piszesz nic nie zmieniają, nadal uważam że nie powinno tak się robić...
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
gluszek, co napisałem... napisałem, co zrobiłem... zrobiłem
Regulamin:
9.Moderatorzy forum mają prawo do korekty, zmian lub usunięcia z forum dowolnego postu bez podania uzasadnienia. A także wstawiania OSTRZEŻEŃ tz: czerwonych pasków XX Jahre
10.W przypadku świadomego i wielokrotnego naruszenia któregokolwiek z punktów regulaminu przez użytkownika forum, zostanie on zbanowany.
11.Zbanowanemu po raz pierwszy użytkownikowi przysługuje apelacja - w tym celu musi zwrócić się do Zarządu z prośbą o zdjęcie bana i obiecać poprawę.
jest PiJey88 mój przełożony jeśli coś nie pasuje proszę złożyć skargę
Dziękuję
Regulamin:
9.Moderatorzy forum mają prawo do korekty, zmian lub usunięcia z forum dowolnego postu bez podania uzasadnienia. A także wstawiania OSTRZEŻEŃ tz: czerwonych pasków XX Jahre
10.W przypadku świadomego i wielokrotnego naruszenia któregokolwiek z punktów regulaminu przez użytkownika forum, zostanie on zbanowany.
11.Zbanowanemu po raz pierwszy użytkownikowi przysługuje apelacja - w tym celu musi zwrócić się do Zarządu z prośbą o zdjęcie bana i obiecać poprawę.
jest PiJey88 mój przełożony jeśli coś nie pasuje proszę złożyć skargę
Dziękuję
-

marcinkoz2910 - Members