Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Lampy tył - zły efekt przyciemnienia
Ostatnio przyciemniałem tylne lampy bezbarwnym z domieszką czarnego i wyszły za ciemne, czy można teraz jakoś ściągnąć ten lakier nie uszkadzając lampy???
- robi333
- Berbeć
Jak to były nitro - to po zawodach
Rozpuszczalnik musiałby być też nitro a taki natychmiast uszkodzi plastyk, siadło dobrze ale by usunąć to trzeba trzeć a to zniszczy powierzchnię.
Naprawdę, nie wiem co poradzić...
Rozpuszczalnik musiałby być też nitro a taki natychmiast uszkodzi plastyk, siadło dobrze ale by usunąć to trzeba trzeć a to zniszczy powierzchnię.
Naprawdę, nie wiem co poradzić...
-

Zico63 - Members
-

marcinkoz2910 - Members
-

marcinkoz2910 - Members
benzyna nie pusci po klarze. Papierek scierny 1500 na mokro, az zejdzie lakier potem 2000 na morko wyrownac i doczyscic, rys nie bedzie pod warunkiem ze zadbasz o dobrrze zmoczona powierzchnie wiele aut tak robilem wlaczajac swoje, nigdy nie zostaly rysy.
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
Cysiu_NS napisał(a):benzyna nie pusci po klarze. Papierek scierny 1500 na mokro, az zejdzie lakier potem 2000 na morko wyrownac i doczyscic, rys nie bedzie pod warunkiem ze zadbasz o dobrrze zmoczona powierzchnie wiele aut tak robilem wlaczajac swoje, nigdy nie zostaly rysy.
Najlepiej wyszło stosując się do tej rady. Wielkie dzięki wszystkim
- robi333
- Berbeć
ja kiedyś robiłem nitro plastik się trochę zniszczył to później wziolem papier 2000 i lakier bezbarwny i nawet wyszło
VW GOLF 1,9SDI
-

maciekc603 - Berbeć
• Strona 1 z 1