Witam przegladam sobie allegro i natknolem sie na takie oto lampki LAMPUNIE
prosze zebyscie sie wypowiedzili na ich temat czy warto je kupic
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Lampy tył prosze o opinie
Ostatnio edytowano 5 paź 2008, o 17:29 przez mlodye39, łącznie edytowano 1 raz
- mlodye39
- Czytacz
Cysiu_NS napisał(a):lepsze takie niz leksusy
A z tym to sie zgodze

Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
chyba lepsze juz te http://www.allegro.pl/item440978990_uwa ... iii_3.html
ale jak uważasz, ja sobie ostatnio zamówiłem hella black takie jak w GT montowane były
ale jak uważasz, ja sobie ostatnio zamówiłem hella black takie jak w GT montowane były

- Allwall
Allwall napisał(a):chyba lepsze juz te http://www.allegro.pl/item440978990_uwa ... iii_3.html
Allwall nie sa zle ale duzo osob juz ma takie a ja bym chcial miec cos innego niz wszyscy
oczywiscie cos w stylu clear a nie lexus style
A jakby co to tez mam do sprzedania lampki od GT ciemne

- mlodye39
- Czytacz
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Dobra to stalo sie brat mi zamowil lampunie jak juz je bede mial to porobie fotki jak leza na golfinie
[ Dodano: 2008-10-04, 10:50 ]
lampy zalozone i problem
lampy maja zarowki 2wloknowe i na pozycyjnych ten prcik w zaroce doslownie sie zarzy a nie swieci przy nacisnieciu hamulca jest podobnie tylko ze swiatlo jest troszke mocniejsze. Mial ktos z was kiedys taki problem? Czy moze to wina zarowki?
[ Dodano: 2008-10-05, 14:51 ]
SPrawa z zarowkami rozwiazana po prostu gosc na stacji wepchnol mi zarowki na 24v
Ale pojawil sie gorszy problem wczoraj po zalozeniu lampek pojechalem umyc golfine no i sobie myje patrze a tu akwarium mi sie zaczyna robic w lampkach
kupilem silikon i mam zamiar obleciec ja wkolo silikonem ale jest jeszcze jedno ale mianowicie ta woda co wczoraj mi wleciala do lamp zostawila zacieki na lustrach i kloszu. No i pytanie dla posiadaczy lamp z allegro
mial ktos moze z was podobny problem i czym usunac te zacieki przemyc woda destylacyjna?
[ Dodano: 2008-10-04, 10:50 ]
lampy zalozone i problem
lampy maja zarowki 2wloknowe i na pozycyjnych ten prcik w zaroce doslownie sie zarzy a nie swieci przy nacisnieciu hamulca jest podobnie tylko ze swiatlo jest troszke mocniejsze. Mial ktos z was kiedys taki problem? Czy moze to wina zarowki? [ Dodano: 2008-10-05, 14:51 ]
SPrawa z zarowkami rozwiazana po prostu gosc na stacji wepchnol mi zarowki na 24v
Ale pojawil sie gorszy problem wczoraj po zalozeniu lampek pojechalem umyc golfine no i sobie myje patrze a tu akwarium mi sie zaczyna robic w lampkach
kupilem silikon i mam zamiar obleciec ja wkolo silikonem ale jest jeszcze jedno ale mianowicie ta woda co wczoraj mi wleciala do lamp zostawila zacieki na lustrach i kloszu. No i pytanie dla posiadaczy lamp z allegro
mial ktos moze z was podobny problem i czym usunac te zacieki przemyc woda destylacyjna?- mlodye39
- Czytacz