Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
LAMPY PROJEKTORY+ XENON
czy ktoś z was ma takie lampy?,jaka jest ich jakość?a może też macie zamontowany xenon? czekam na wasze opinie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=572293844
-

owen - Czytacz
Witaj
Hmm no fajne te projektory
i w dodatku black
Tylko, że to nie są ori Hella. Hmmm takie projektory ma noname_conek tylko nie wiem czy ma ori Helli czy jakieś inne. Myślę, że możesz założyć xenon
Pozdro
Hmm no fajne te projektory
i w dodatku black
Tylko, że to nie są ori Hella. Hmmm takie projektory ma noname_conek tylko nie wiem czy ma ori Helli czy jakieś inne. Myślę, że możesz założyć xenon
Pozdro- Leito
- Members
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
oczywiście że oryginały hellkiLeito napisał(a):akie projektory ma noname_conek tylko nie wiem czy ma ori Helli czy jakieś inne.
nie wiem jakie oznaczenie na szkle maja lampy i wtedy jest wiadomo ze mozna załozyc ksenon-

noname_conek - Gaduła
w moim pierwszym golfiku 3GTI także miałem ori hella,i w tym właśnie orginale spieprzyła się lampka pozycyjna
i do tego obdzwoniłem z pół polski i nikt tego nie miał,a teraz cena za takie lampki to jest kosmos
tym lampkom najbliżej do orginału 
i do tego obdzwoniłem z pół polski i nikt tego nie miał,a teraz cena za takie lampki to jest kosmos
tym lampkom najbliżej do orginału 
-

owen - Czytacz
jak postawisz 2 auta jeden z ori drugi z tymi z allegro to różnica jest naprawdę duża, wiec szukaj ori czasami trafi sie jakas okazja na allegroowen napisał(a):tym lampkom najbliżej do orginału
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

noname_conek - Gaduła
• Strona 1 z 1