Witam jestem nowy na forum więc wybaczcie mi jeśli było bo coś nie tak
Pytanie do magików czy da rade wstawić lampy + gril od venta do Golfa bez zmiany maski
To znaczy znalazłem jedno zdjęcie które mnie zaciekawiło czy jest przedłużona maska od venta czy oryginał z Golfa po przedłużeniu
Zdjęcie Daje link bo zdjęcie nie chce mi wejść http://golf-vr6-37.skyrock.com/photo.ht ... e_media=-1
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: Lampy od vento
CHLASTA92 napisał(a):Witam jestem nowy na forum więc wybaczcie mi jeśli było bo coś nie tak
Pytanie do magików czy da rade wstawić lampy + gril od venta do Golfa bez zmiany maski
To znaczy znalazłem jedno zdjęcie które mnie zaciekawiło czy jest przedłużona maska od venta czy oryginał z Golfa po przedłużeniu
Zdjęcie Daje link bo zdjęcie nie chce mi wejść http://golf-vr6-37.skyrock.com/photo.ht ... e_media=-1
Przy wymianie frontu na Vento trzeba wymienić: lampy+maska+zderzak+grill
Co do zdjecia jest to maska od vento zrobiona na tak zwany bad look
(mysle ze z maska od golfa, dobry szpachlarz zrobi tak samo) tylko ze z maska od vento bedzie to pewnie łatwiejsze
Tutaj masz na org froncie bad looka http://www.act-tuning.szcz.pl/grafika/s ... olf3-6.jpg
-

K@mil - POMOCNIK

rozumiem że nie stać cie narazie na kupno maski i chcesz puki co jezdzic z maską od golfa
to powiem idzie ale cieżko zamknąc maske nosek nachodzi na grill i lampyi trzeba uwazac zeby nie połamać/zbić czegoś i ogólnie lipa
to powiem idzie ale cieżko zamknąc maske nosek nachodzi na grill i lampyi trzeba uwazac zeby nie połamać/zbić czegoś i ogólnie lipa
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
raiden112 napisał(a):Wracając do pytania maska bedzie pasować od Vento do golf 3 bez żadnego cięcia tak samo z lampami wejdą bez problemu?
Tak będzie...
Przy wymianie frontu na Vento trzeba wymienić: lampy+maska+zderzak+grill
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Ale po co zderzak??
Ja nie wymieniałem zderzaka i było git, nie widzę potrzeby, zwłaszcza gdy kolega chce zrobić to po kosztach..
Ja nie wymieniałem zderzaka i było git, nie widzę potrzeby, zwłaszcza gdy kolega chce zrobić to po kosztach..
- Lobus
- Ekspert
Lobus napisał(a):Ja nie wymieniałem zderzaka i było git, nie widzę potrzeby, zwłaszcza gdy kolega chce zrobić to po kosztach..
przepraszam.. nie wiedziałem że kolega chce zrobić to po kosztach... pytał o vf to dostał odpowiedz.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Ale nawet robiąc to w pełni profesjonalnie i nie licząc się z budżetem nie widzę potrzeby zmiany zderzaka, a nawet mam pewne wątpliwości czy by pasował, skoro dokładka jest szersza czy dłuższa nie pamiętam więc sam nie wiem..
BTW co do lamp to dobrze sprawdzić wtyczki, czy są te same wejścia bo po co pchać się w dodatkowe koszta przejściówek itp
BTW co do lamp to dobrze sprawdzić wtyczki, czy są te same wejścia bo po co pchać się w dodatkowe koszta przejściówek itp

- Lobus
- Ekspert
Lobus, a to nie chodzi przypadkiem o to, że zderzak od Golfa z Vento ryjkiem będzie miał większą szparę pomiędzy grillem a górną częścią zderzaka? Bo coś mi świta, że taką informację wyczytałem, ale nie wiem czy to o to chodzi czy o inny element
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Poskładałem to już jakiś czas temu na zderzaku z golfa i szpary NIMA
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
-

CHLASTA92 - Badacz tematu
K@mil napisał(a):Przy wymianie frontu na Vento trzeba wymienić: lampy+maska+zderzak+grill
Nie no, zderzaka chyba nie trzeba wymieniać.

-

PrzemkoXVI - Members
Na bank
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
-

CHLASTA92 - Badacz tematu