Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Lampy Fk
Witam zainteresowałem się ostatnio lampami Fk do mojej golfiny chciałbym się dowiedzieć o wasze opinie może już ktoś używa tych lamp i powie coś więcej jakieś wady ? a i na jakich żarówkach/diodach są te ringi ? podaje linka
- Kto pyta nie błądzi -
- kzk7652
- Czytacz
do tych lamp pasują silniczki regulacji ze starych oryginalnych, nie dostajesz tych silniczków z lampa tylko przekladasz ze starych. Co do jakosci to wielu mowi ze seryjne h1 swieca lepiej, moim zdaniem wygladaja ok ale w podobnej cenie jak celujecie w cos czarnego można wychacyc projektory tyc
- Joker
- Gaduła
Chpdzi o silniczer regulacji wysokości-zasięgu reflektorów. Jeżeli posiadasz w aucie w oryginalnych lampach regulację wysokości przekładasz silniczek do nowych lamp i po sprawie.faja13579 napisał(a):wszedłem na allegro bo chciałem zobaczyć jak wyglądają lampy fk i wyczytałem coś takiego ELEKRYCZNA REGULACJA WYSOKOSCI
PO PRZEŁOZENIU SILNICZKA Z ORYGINAŁU o co tu chodzi o jaki silnik chodzi????????
-

damianco - Czytacz
te lampy co wkleiles nie ma ringow
firma FK (Depo) wypuszcza drugi model z tym ze maja taki "agresywny" ring w lampie
takie mialem w poprzednim golfie
a tak wygladalo to w nocy
jak sie przypatrzysz mojemu zdjeciu to w kazdym ringu sa 3 zarowki postojowe czyli na 4 ringi przypada 12 zarowek, wkaldalem diody lecz to nie daje zadnego efektu gdyz dioda swieci na wprost i zamiast ringu robia 3 punkty swietlne
firma FK (Depo) wypuszcza drugi model z tym ze maja taki "agresywny" ring w lampie
takie mialem w poprzednim golfie
a tak wygladalo to w nocy
jak sie przypatrzysz mojemu zdjeciu to w kazdym ringu sa 3 zarowki postojowe czyli na 4 ringi przypada 12 zarowek, wkaldalem diody lecz to nie daje zadnego efektu gdyz dioda swieci na wprost i zamiast ringu robia 3 punkty swietlne
-

strzeliniasty - Members
Wygląd lamp Angelów na +
jakość świecenia na -
Dla porównania foty jak świeciły moje FK:
Dla porównania świecenie obecnych lamp Hella H1+H1:
Jeżeli zależy Ci tylko na stylizacji to bierz FK ( wedle gustu ), a jak chcesz mieć dobrze oświetloną drogę przed autem to ori Hella H1+H1.
jakość świecenia na -
Dla porównania foty jak świeciły moje FK:
Dla porównania świecenie obecnych lamp Hella H1+H1:
Jeżeli zależy Ci tylko na stylizacji to bierz FK ( wedle gustu ), a jak chcesz mieć dobrze oświetloną drogę przed autem to ori Hella H1+H1.
-

prezesik - Members
to i ja sie wypowiem no w sumie jak sie je ustawi dobrze to oswietlaja i pobocze i droge tyle ze trzeba ostro dzialac
jak robilem smoked to ustawilem je tak by na pobocza dobrze dawaly pozdro. h1 ori mam u ojca i powiem daja wysmienicieWódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
jezeli chodzi o ustawienie ja mam patent
potrzebne:
drzwi od garazu
drugie autko
omierzylismy 5 metrow od drzwi garazu i kuzyn ustawil swoje autko na linii wlaczyl swiatla i izolacja czarna na drzwiach garazu zaznaczylem slad swiatla
nastepnie postawilem swojego golfika i ustawialem swiatla wg tego sladu ktory bym zaznaczony izolacja - swiatla zostaly ustawione i dla jaj pojechalem na sprawdzenie ustawienia
====> gosciu do mnie ze nic nie trzeba poprawiac 
potrzebne:
drzwi od garazu
drugie autko
omierzylismy 5 metrow od drzwi garazu i kuzyn ustawil swoje autko na linii wlaczyl swiatla i izolacja czarna na drzwiach garazu zaznaczylem slad swiatla
nastepnie postawilem swojego golfika i ustawialem swiatla wg tego sladu ktory bym zaznaczony izolacja - swiatla zostaly ustawione i dla jaj pojechalem na sprawdzenie ustawienia
====> gosciu do mnie ze nic nie trzeba poprawiac 
-

strzeliniasty - Members
ja mam wlasnie takie lampy i ja z tego co pamietam mam tam H7+H7
swieca dobrze wygladaja jeszcze lepiej
tylko mam problem z ustawieniem dlugich swiatel ale tak to jestem zadowolony
swieca dobrze wygladaja jeszcze lepiej
tylko mam problem z ustawieniem dlugich swiatel ale tak to jestem zadowolonyMoje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu