siemka
chcialem sie dowiedziec od posiadaczy takich lamp http://allegro.pl/item690210876_lampy_r ... _eyes.html jak sie sprawuja, jak swiatlo z nich pada, czy dobrze jest oswietlona powierzchnia przed samochodem.
przymierzam sie do takowych ale najpierw chce sie dowiedziec jakie wy macie spostrzezenia
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Też jestem na etapie szukania świateł do golfa i wyszło z jednego tematu na vwgolf.pl że najlepiej świecą projektory helli potem in.pro mk4 look na soczewca a potem hella i in.pro mk4 look zwykłe.Te FK zostały bardzo słabo ocenione.
-

gomez1982 - Gaduła
strzeliniasty ja takie lampki posiadam FK ANGLE EYES i powiem ci ze na golfiku wygladaja super,problem zaczyna sie gdy jest ciemno ,poniewaz swiatlo z tych lampek jest bardzo rozproszone,choc i tak lepsze niz w ori.Tak wiec jesli zalezy ci na wygladzie golfa to ja je polecam.Pozdro 

moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
Zwyglądu są przewypaśne. Badlook taki jakby fabryxzny bo ten drugi ring nie jest okrągły. Jak dla mnie naprawdę wyglądają super. W chwili obecnej mam smoked, ale marzę o tych FK Black z podwójnymi ringami
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
kolega czorny27 ma takie więc wystarczy go zapytać 

GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
hej maiłem takie lampki na moim wygladały super ze swieceniem lepiej niz h1+h1 ale sprzedałem je i mam teraz lal mk4 i te swiecą super w poruwnaniu do tamtych
i jeszcze kumpel co kupił odemnie te lamki nie jest zadowolony bo na moim jakos lepiej wyglądały
pozdro
i jeszcze kumpel co kupił odemnie te lamki nie jest zadowolony bo na moim jakos lepiej wyglądały
pozdro

-

TOMEK 84 - Members
-

strzeliniasty - Members