Siema. Mam pytanko odnośnie lamp do mojego golfika.
http://moto.allegro.pl/item1047335303_h ... _look.html
Co o nich sądzicie jak się będą komponować no i najważniejsze czy będą dobrze świecić.Dodam że ori mam h4,czy nie będzie problemow z montażem silniczka? Bardzo mi się one podobają a może polecicie coś innego sprawdzonego przez Was. I jeszcze jedno mnie gryzie czy w takich kompletach dają zworki do przekażnika,bo wiem że będę tego potrzebował.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Więc lampki eleganckie na pewno idealnie się skomponują z twoim golfikiem
świecą idealnie nie masz się co obawiać jeśli chodzi o jakość świecenia, z tego co się orientuje to do każdego kompletu dają tą zworkę. No i problemów z silniczkiem nie ma żadnych
Ja polecił bym Ci projektory:
lub właśnie te Helle wybór należy do Ciebie
Na pewno nie będziesz z nich zawiedziony 
Ja polecił bym Ci projektory:
lub właśnie te Helle wybór należy do Ciebie
Na pewno nie będziesz z nich zawiedziony 
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
v1rooz czy dostałes w komplecie zworke do przekażnika bo ja mam h4
[ Dodano: 2010-05-29, 16:27 ]
A co sądzicie o lampkach IN-PRO zawsze troch tańsze i też ładnie wyglądają ?
http://moto.allegro.pl/item1050344937_l ... n_pro.html
[ Dodano: 2010-05-29, 16:27 ]
A co sądzicie o lampkach IN-PRO zawsze troch tańsze i też ładnie wyglądają ?
http://moto.allegro.pl/item1050344937_l ... n_pro.html
-

kluz4 - Badacz tematu
-

TOMEK 84 - Members
-

kluz4 - Badacz tematu
kluz4, powiem ci tak
hella ala mk4 swieci naprawde bdb i ładnie wyglada sa naprawde dobrze zrobione i swiatło padajace z tych lamp nie ustepuje soczewkowym lampionom
....
a in-pro to tez jest produkt helli
coś jak ala mk4 tyle ze mają soczewke i sa robione na wzór mk4 r32 ale swiecą tak jak hella ala mk4 wszystko zalezy czy chcesz miec soczewke czy nie te i te ładnie swiecą ale do in-pro mozesz dokupic zestaw hid i masz naprawde ładnie oswietloną droge i ładnie przezentujący sie froncik
minusem in-pro jest to że parują i mozesz trafic na taki komplet lamp co beddzie któras parowała
ale to do ciebie należy decyzja
wydaje mi sie ze których lamp nie wybierzesz to i tak bedzie dobry wybór
[ Dodano: 2010-05-30, 19:21 ]
masz taki sam kolorek jak mój poszukaj u mnie w temacie jak golfik wyglada na lampkach i zdecyduj
pozdro
hella ala mk4 swieci naprawde bdb i ładnie wyglada sa naprawde dobrze zrobione i swiatło padajace z tych lamp nie ustepuje soczewkowym lampionom
....
a in-pro to tez jest produkt helli
coś jak ala mk4 tyle ze mają soczewke i sa robione na wzór mk4 r32 ale swiecą tak jak hella ala mk4 wszystko zalezy czy chcesz miec soczewke czy nie te i te ładnie swiecą ale do in-pro mozesz dokupic zestaw hid i masz naprawde ładnie oswietloną droge i ładnie przezentujący sie froncik
minusem in-pro jest to że parują i mozesz trafic na taki komplet lamp co beddzie któras parowała wydaje mi sie ze których lamp nie wybierzesz to i tak bedzie dobry wybór
[ Dodano: 2010-05-30, 19:21 ]
masz taki sam kolorek jak mój poszukaj u mnie w temacie jak golfik wyglada na lampkach i zdecyduj
pozdro
-

TOMEK 84 - Members