Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Lakierowanie auta
Witam potrzebuję małej pomocy odnośnie malowania MK3 na dniach mój golf idzie pod pistolet dokładnie malowane będzie całe auto wraz ze zderzakami i teraz moja prośba potrzebował bym jak najwięcej fotek golfa który pomalowany jest cały w kolor tzn całe zderzaki w kolor oraz listwy boczne w kolor ponieważ nie do końca mogę się zdecydować czy malować zderzaki do połowy i góra czarna jak kto w wersjach GT i listwy zostawiać czarne czy malować całość w kolor nadwozia. Z góry dzięki
- wrubson
- Czytacz
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

marker10 - Badacz tematu
jak dla mnie jeżeli auto ma/ ma mieć pakiet GT z sierpami to ja bym nie malował listew w kolor, trochę dziwnie to wygląda na mk3 wg mnie
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
marker10 napisał(a):ile gdzieś kosztuje mniej więcej pomalowanie całego autka ? w taki kolorek jak mój link poniżej
Ja za swojego golfa płacę 2200zł z tym że robię to po znajomości i będę działał razem z lakiernikiem tzn będę sam rozbierał auto itd jak bez mojej rozbiórki to 3 tyś mi powiedział średnio biorą 300zł za element
- wrubson
- Czytacz
• Strona 1 z 1