Moderator: Moderator
ja wiem że tera złote buty w modzie ale mnie sie średnio widzą nawet jako dodatek
ale to Tobie mają sie podobać
ja mam taki kolor wozidła jak Ty i pomalowałam pod kolor auta, może nie rzucają się tak w oczy ale jest ok, przynajmniej rudy nie wyłazi hehe 
ale to Tobie mają sie podobać
ja mam taki kolor wozidła jak Ty i pomalowałam pod kolor auta, może nie rzucają się tak w oczy ale jest ok, przynajmniej rudy nie wyłazi hehe -

łaksiak - Ekspert
tezn złoty też mi sie nie podoba ale masz chociaż orginalnie, być moze też taki był cel...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Mi też by się widziało pod kolor auta
dobrze by to wyglądało, na złoto no cóż jeśli lubisz eksperymentować 
dobrze by to wyglądało, na złoto no cóż jeśli lubisz eksperymentować 
Mój samochód: moj-golf/moj-golfik-1-4-t2418.html
-

sebik85 - Badacz tematu
cześć koledzy jestem nowy w tym klubie. też myślę o pomalowaniu bębnów i zacisków ale niewiem na jaki kolor 

- michal opolski
- Berbeć
do białej golfiny chcesz malowac? to już napewno nie pod kolor...michal opolski napisał(a):cześć koledzy jestem nowy w tym klubie. też myślę o pomalowaniu bębnów i zacisków ale niewiem na jaki kolor
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
podczepiajać się pod temat mam pytanko na ile czyszczenie bembnów szczotką drucianą itp jak koledzy pisali jest skuteczne ? czy warto pomyśleć o jakimś piaskowaniu ?
i druga sprawa na ile dokładne można pomalować bębny i zaciski bez ich zdejmowania z auta ?
bo slyszałem że przy bebnach przy zakłądaniu trzeba coś jeszcze ustawiać
i druga sprawa na ile dokładne można pomalować bębny i zaciski bez ich zdejmowania z auta ?
bo slyszałem że przy bebnach przy zakłądaniu trzeba coś jeszcze ustawiać
-

marrcee - Badacz tematu
ja w zadnym samochodzie nie sciagalem. ... bebny mozna pomalowac w 99 % a uchwzty klockow 95% bo reszty i tak niewidac... a wszystko zakwywam papierem. szczotka mozna przeczscic na ok 70-80 %, polecam szotke druciana zakladana na wiertarke ta mona na 90 % a nieraz nawet lepiej
ja tak zawsze robie
ja tak zawsze robie- piotr0488
- Members
Witam
A co poradzilibyście mi do takiego oto Gofera TDi GT
Dziś zabrałem się za czyszczenie bębnów i chciałem je jeszcze dzisiaj pomalować Początkowo miałem chęć na zółty Ale gdy zrobiłem prawie profesjonalną próbę kolorystyczną (przykładając różnego koloru szmatki do bębna i zasłaniając to felgą)
by mieć jakieś odniesienie, muszę powiedzieć ze zółte bębny jakoś mi nie leżą Może poradzicie mi co pasowałoby lepiej do Perły metalik??
Z gór THX
A co poradzilibyście mi do takiego oto Gofera TDi GT
Dziś zabrałem się za czyszczenie bębnów i chciałem je jeszcze dzisiaj pomalować Początkowo miałem chęć na zółty Ale gdy zrobiłem prawie profesjonalną próbę kolorystyczną (przykładając różnego koloru szmatki do bębna i zasłaniając to felgą)
by mieć jakieś odniesienie, muszę powiedzieć ze zółte bębny jakoś mi nie leżą Może poradzicie mi co pasowałoby lepiej do Perły metalik??
Z gór THX
-

paku - paku - Czytacz
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wiadomo że czerwone
one pasują do wszystkiego ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
one pasują do wszystkiego ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Cały czas ludzie sprzedają się tanio, nie przyglądają się twarzom, tylko ubraniom..
Moj MK3 moj-golf/moj-golfik-xd-t8457.html
Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...
Moj MK3 moj-golf/moj-golfik-xd-t8457.html
Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...
-

wwegary - Members