bo skoro jest tak skorodowana że nie da sie nałożyć spinki to klejenie jej napewno nie pomożeModerator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
nie widziałem jeszcze zeby komuś gniły listwy w drzwaich ale ok to sie kupuje nowa nie zgnitą listwe
bo skoro jest tak skorodowana że nie da sie nałożyć spinki to klejenie jej napewno nie pomoże
bo skoro jest tak skorodowana że nie da sie nałożyć spinki to klejenie jej napewno nie pomoże-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
gniją nie gniją, ktoś kiedyś nieumiejętnie je ściągał i już jest problem. u mnie nie wszystkie spinki dobrze trzymają i dlatego lewą listwę 2 razy zgubiłem, dobrze że pod domem
ile mogą kosztować nowe spinki i szerokie listwy?
jakby ktoś nie wiedział:
dlatego żaden silikon ani 99% klejów nie pomoże:
a tak to wygląda u mnie w jednym miejscu:
zatrzask trzyma się na wypustkach listwy, w których jest blacha, w jednym miejscu listwa jest uszkodzona i widać efekt
ile mogą kosztować nowe spinki i szerokie listwy?
jakby ktoś nie wiedział:
dlatego żaden silikon ani 99% klejów nie pomoże:
a tak to wygląda u mnie w jednym miejscu:
zatrzask trzyma się na wypustkach listwy, w których jest blacha, w jednym miejscu listwa jest uszkodzona i widać efekt
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
trollu napisał(a):ile mogą kosztować nowe spinki i szerokie listwy?
2,5zł nowe w podróbie ostatnio wymieniałem w jednej listwie bo też jakiś handlarz miał klejem przyklejone trzymają odealnie
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe