Witam ostatno zaczalem rozgladac sie za klapa USA
i wychodzi na to ze tego niema a jak juz jest to droga strasznei i tak tzreba malowac do tego
i teraz bede robil klape na gladko wiec musze ja spawac i malowac i tak, zastanawiam sie czy mozeby sprobowac samemu jakos to zrobic ? myslice , ze dobry blacharz jest w stanie to opanowac ?
[ Dodano: 2012-02-02, 13:52 ]
http://img13.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2068610138
z tego co mi sie wydaje to nie jest oryginal ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Mnie ta klapa z fotki sie widzi tyle że do tego tablica z wymiarem US a nie ten duzy kwadrat
Co do klap us to jest z nimi różnie jak żle trafisz to wydasz spore pieniądze a potem moze okazać sie że jest tak skorodowana że nadaje sie tylko żeby wyciąć z niej środek i wspawac to euro bo o takich przypadkach słyszałem
Co do klap us to jest z nimi różnie jak żle trafisz to wydasz spore pieniądze a potem moze okazać sie że jest tak skorodowana że nadaje sie tylko żeby wyciąć z niej środek i wspawac to euro bo o takich przypadkach słyszałem
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
musze jechgac do blacharza i sie dopytac . ale wydaje mi sie , ze to szybka operacja bedzie
bo kupic klape + malowanie ustawianie itp to koszt 1000 zl
co prawda bez szpachli sie nie obedzie ale wydaje mi sie , ze efekt koncowy moze byc bardzo zblizony do tego usa
bo kupic klape + malowanie ustawianie itp to koszt 1000 zl
co prawda bez szpachli sie nie obedzie ale wydaje mi sie , ze efekt koncowy moze byc bardzo zblizony do tego usa

-

KooxPL - Czytacz
teraz ja dodam cos od siebie ....
skad znalezc taka listwe nad tablice bez miejsca na przycisk otwierania klapy jak widac na niektorych fotkach ? bo mialem zaszpachlowane i zaczelo pekac od drgan ....
skad znalezc taka listwe nad tablice bez miejsca na przycisk otwierania klapy jak widac na niektorych fotkach ? bo mialem zaszpachlowane i zaczelo pekac od drgan ....

to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Zamiast szpachlu uzyj zywicy, gwarantuje ze nie odleci od drgan ani od uderzen, ani od slonca sie nie poluszczy ani nic 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
dobry blachasz zrobil by tak ze to miejsce zaspawal kawalkiem blaszki tigiem potem ladnie przyszlifowal i by sladu nie bylo juz nigdy wyrownal by lekko szpachelka do rownosci
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Nadwozie: 3-drzwiowe
byla zywica epoxydowa ...
trzymalo ponad rok czasu ... az do momentu pierwszych oznak spekania ...
blaszka
? w co w plastik
? witboy, chyba sie nie zrozumielismy ...
chodzi o plastikowa listwe nad blachami rejestracyjnymi nie chce robic "na pol gladko" bardziej widzi mi sie z ta listwa
trzymalo ponad rok czasu ... az do momentu pierwszych oznak spekania ...
blaszka
? w co w plastik
? witboy, chyba sie nie zrozumielismy ...
chodzi o plastikowa listwe nad blachami rejestracyjnymi nie chce robic "na pol gladko" bardziej widzi mi sie z ta listwa

to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
W takim razie byla zle nalozona, ja mam blotnik od dolu zakonserwowany zywica i jest miodzo 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi