Klamki, czy będą pasowały???

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Klamki, czy będą pasowały???

Postprzez kajtek » 14 lis 2007, o 19:11

Mam w planach założyć sobie do swojego Glfa 3d klamki z golfa 5d (tylne) gdyż nie chce zamków których nie używam (centralny i alarm na pilota) tak wiec chce sie upwenić czy bede pasowały czy sa identyczne mocowania bo nie chciałym kupic na darmo a wygladaja rozmiarowo tak samo wiec chce sie upwenić czy nie bedzie z tym prioblemu??a może ktoś już tak zrobił??
Avatar użytkownika
kajtek
Members
 
Posty: 1559
Dołączył(a): 14 lis 2007, o 12:49
Lokalizacja: ONY Opolskie, NYsa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Klamki, czy będą pasowały???

 

Postprzez krazek1 » 14 lis 2007, o 21:34

Ja mam od pasażera wymienioną klamkę na taką bez zamka (od tylnych drzwi). Pasuje bez problemu
Avatar użytkownika
krazek1
VIP
 
Posty: 469
Dołączył(a): 25 maja 2007, o 10:16
Lokalizacja: Szczecinek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Re: Klamki, czy b?d? pasowa?y???

Postprzez KanedA » 10 gru 2007, o 15:47

Kajtek napisał(a):Mam w planach za?o?y? sobie do swojego Glfa 3d klamki z golfa 5d (tylne) gdy? nie chce zamków których nie u?ywam (centralny i alarm na pilota) tak wiec chce sie upweni? czy bede pasowa?y czy sa identyczne mocowania bo nie chcia?ym kupic na darmo a wygladaja rozmiarowo tak samo wiec chce sie upweni? czy nie bedzie z tym prioblemu??a mo?e kto? ju? tak zrobi???


A co jak ci zamki lekko przymarzna? ;)
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez kajtek » 11 gru 2007, o 13:19

kluczykiem ich nie otworzysz jak przymarzna...zamarzna? mo?e zamek ale ja go nie u?ywam...
Avatar użytkownika
kajtek
Members
 
Posty: 1559
Dołączył(a): 14 lis 2007, o 12:49
Lokalizacja: ONY Opolskie, NYsa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Mati » 11 gru 2007, o 23:27

a jak Ci bateria padnie w pilocie nawet nie chce wspominac tej chwili kiedy to 100km od domu padla mi bateria od immo i auta sie nie dalo uruchomic i przy okacji alarmu wyl a o godz 23 ciezko znalezc taka baterie.............
my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
Avatar użytkownika
Mati
Czytacz
 
Posty: 139
Dołączył(a): 21 lip 2007, o 13:34
Lokalizacja: konskie

Postprzez kajtek » 12 gru 2007, o 19:43

no baterie niedawno wstawi?em now? nieprzyjemnie by by?o gdyby pad?a, ale zawsze co jaki? czas sobie wymieniam...albo zosta?o by mi dzwoni? po kogo? ?eby przywiozl mi zapas czego sobie nie zycze i mam nadzieje ze nie bedzie mi to dane...
Avatar użytkownika
kajtek
Members
 
Posty: 1559
Dołączył(a): 14 lis 2007, o 12:49
Lokalizacja: ONY Opolskie, NYsa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez opolanin » 12 gru 2007, o 22:12

niezbyt dobry pomysl z tymi klamkami, teraz tak piszesz ze jak ci sie cos stanie np z bateria to znajdziesz rozwiazanie ale wiesz ze zycie plata figle i co wtedy, ja bym zostawil jedna na wszelki wypadek
opolanin
 


- - -



Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości