Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klamki, czy będą pasowały???
Mam w planach założyć sobie do swojego Glfa 3d klamki z golfa 5d (tylne) gdyż nie chce zamków których nie używam (centralny i alarm na pilota) tak wiec chce sie upwenić czy bede pasowały czy sa identyczne mocowania bo nie chciałym kupic na darmo a wygladaja rozmiarowo tak samo wiec chce sie upwenić czy nie bedzie z tym prioblemu??a może ktoś już tak zrobił??
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Re: Klamki, czy b?d? pasowa?y???
Kajtek napisał(a):Mam w planach za?o?y? sobie do swojego Glfa 3d klamki z golfa 5d (tylne) gdy? nie chce zamków których nie u?ywam (centralny i alarm na pilota) tak wiec chce sie upweni? czy bede pasowa?y czy sa identyczne mocowania bo nie chcia?ym kupic na darmo a wygladaja rozmiarowo tak samo wiec chce sie upweni? czy nie bedzie z tym prioblemu??a mo?e kto? ju? tak zrobi???
A co jak ci zamki lekko przymarzna?

-

KanedA - Czytacz
kluczykiem ich nie otworzysz jak przymarzna...zamarzna? mo?e zamek ale ja go nie u?ywam...
-

kajtek - Members
a jak Ci bateria padnie w pilocie nawet nie chce wspominac tej chwili kiedy to 100km od domu padla mi bateria od immo i auta sie nie dalo uruchomic i przy okacji alarmu wyl a o godz 23 ciezko znalezc taka baterie.............
my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
-

Mati - Czytacz
no baterie niedawno wstawi?em now? nieprzyjemnie by by?o gdyby pad?a, ale zawsze co jaki? czas sobie wymieniam...albo zosta?o by mi dzwoni? po kogo? ?eby przywiozl mi zapas czego sobie nie zycze i mam nadzieje ze nie bedzie mi to dane...
-

kajtek - Members
• Strona 1 z 1