Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

Karol B. - Members
-

marcinkoz2910 - Members
Tak jak koledzy piszą czarny grill GTI znaczek pryskasz sprayem na czarno do tego lampki z pierwszego linku + ciemne kierunki z halogenami i masz mój wymarzony przód 

-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Nie wiem jak Ty ale ja się nie wstydzę jeździć golfem więc noname nie będzie. Moje takie zdanie: Smoked tych H1 co masz, znaczek w grillu na czarny mat, blendy i kierunki kupić dymione albo samemu sie tym zająć
Takie moje zdanie, zostanie Ci kasy i będzie satysfakcja że zrobiłeś to sam
Decyzja należy do Ciebie 
Takie moje zdanie, zostanie Ci kasy i będzie satysfakcja że zrobiłeś to sam
Decyzja należy do Ciebie 
-----------------------------------------------------------
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.html
Byłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
Byłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
Obecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.htmlByłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.htmlByłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.htmlObecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html-

pawel1990 - Members
Moze tak ja proponuje no name grill. Lampy to juz decyzja nalezy do ciebie czy chcesz jezdzic z xenonem czy nie !, jak nie wal w smoked jak chcesz to kup cos z soczewa proste.,
kierunki dymione boczne rowzniez, blendy przycemnic, i bedzie git z przodu z tylu to samo jak najciemniej ;D
kierunki dymione boczne rowzniez, blendy przycemnic, i bedzie git z przodu z tylu to samo jak najciemniej ;D
- v1rooz
- Members
Nie no myslalem o no name,ale to oklepnae,za duzo aut z tym jezdzi.
dlatego juz jesst:
kierunki i blendy dymione(nie robilem,bo bym sapierniczyl,wiec kupilem)czarny emblemat-pomalowalem w mat,szukam teraz grila GTI na 2 zebra, szeroki hokej i no i jednak jade dzisiaj po projektorki:)
Tyl zostawilem jak jest ,sa oryginalne lampy dymione hella(nie wiem jak sie one nazywaja dokladnie), tylko emblemat w mat walnalem,a kierunki boczne na blotikach juz byly tez oryginalne dymione wiec nie bede kombinowal
Dzieki koledzy za zainteresowanie ,bo ciezko cos wybrac nietuzinkoweg do tak popularnego wozu w polsce, ale w koncu jednak to Volks wagen
dlatego juz jesst:
kierunki i blendy dymione(nie robilem,bo bym sapierniczyl,wiec kupilem)czarny emblemat-pomalowalem w mat,szukam teraz grila GTI na 2 zebra, szeroki hokej i no i jednak jade dzisiaj po projektorki:)
Tyl zostawilem jak jest ,sa oryginalne lampy dymione hella(nie wiem jak sie one nazywaja dokladnie), tylko emblemat w mat walnalem,a kierunki boczne na blotikach juz byly tez oryginalne dymione wiec nie bede kombinowal
Dzieki koledzy za zainteresowanie ,bo ciezko cos wybrac nietuzinkoweg do tak popularnego wozu w polsce, ale w koncu jednak to Volks wagen

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Pro100 napisał(a):Wydaje mi się że na tyle siedzą u Ciebie po prostu hella black! No i słuszny wybór z projektorami sam będę myślał o tym w wakacje
mi juz sie zbrzydly po tym jak co druga osoba chce je wsadzac i miec wole byc ori i miec Hella ala Mk IV Black

- v1rooz
- Members