a te 90 zł to nie sa znowu jakies wielkie pieniadze, moze warto zaryzykowac, bo zanim znajde uzywane polecane tutaj FER'y tpo moze chya troche potrwacModerator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wychodzi na to ze to DEPO nie jest az takie najgorsze
a te 90 zł to nie sa znowu jakies wielkie pieniadze, moze warto zaryzykowac, bo zanim znajde uzywane polecane tutaj FER'y tpo moze chya troche potrwac
a te 90 zł to nie sa znowu jakies wielkie pieniadze, moze warto zaryzykowac, bo zanim znajde uzywane polecane tutaj FER'y tpo moze chya troche potrwacmój czarnuszek:
http://www.golf3.pl/topics2/black-beast ... htm#168938
http://www.golf3.pl/topics2/black-beast ... htm#168938
-

majkel2424 - Czytacz
Ja miałem u siebie założone depo. Wytrzymałem jakieś dwa miesiące. Przy pierwszej możliwej okazji zmieniłem na ori od WV. Jest znaczna różnica w jasności świata i w jakości.
W depo przy samym zakładaniu zaślepek od razu pękły mocowania.
Jak chcesz to zapraszam do mnie, ostatnio nawet robiłem zdjęcia porównawcze depo i ori VW.
W depo przy samym zakładaniu zaślepek od razu pękły mocowania.
Jak chcesz to zapraszam do mnie, ostatnio nawet robiłem zdjęcia porównawcze depo i ori VW.
-

iDZIK - Czytacz
morsdicti napisał(a):hmmm taniej moim zdaniem byś swoje w ten sam sposób przyciemnił chałupniczą metodąpytasz czy by fajnie wyglądało na aucie ... na pewno by fajnie wyglądało !
taniej na pewno, ale takie cos ochydnie wyglada, z daleka widac ze szprejowane
co do DEPO, kupilem i nabralem sie ladnie... wykonanie kicha straszna, jeszcze ich dobrze nie zalozylem to juz popekaly te uszka mocujace... kierunki paruja... kicha, nie polecam, szukaj ferow
- Fredi88
- Czytacz