Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jedna centralna wycieraczka na przedniej szybie
Chcę mieć jedną wycieraczkę zamontowaną po środku przedniej szyby, kto z Was już tak zrobił?
Ostatnio edytowano 29 lut 2008, o 00:14 przez tyberianki, łącznie edytowano 1 raz
-

tyberianki - Czytacz
Założyłeś drugi temat pisząc że chcesz mieć dwie wycieraczki pracujące "od siebie" na przedniej szybie.Chcesz teraz zrobić następną??Gdzie
W środku?
W środku?Jeżeli to co napisałem Ci pomogło to ...

-

piootrek - Czytacz
- Silnik: 1.4
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
potrzebuję konkretnej odpowiedzi 

Ostatnio edytowano 29 lut 2008, o 00:17 przez tyberianki, łącznie edytowano 1 raz
-

tyberianki - Czytacz
O to właśnie chodzi że każdy temat jest oddzielny i osobno wyświetlany.Uważam to za zaśmiecanie forum.Pytasz jak zrobić jedną wycieraczkę z przodu w innym jak zrobić dwie z przodu odpowiednio działające.Zachowanie podobne do rozkapryszonego dziecka (wywnioskować można także z wypowiedzi).Ale chętnie zobaczę fotkę Twojego golfa z trzema wycieraczkami z przodu.
P.S.
Ktoś Ci musiał to powiedzieć bo kiedy np. będziesz się zastanawiał w jakim kolorze tapicerkę wybrać założysz kilkanaście podobnych sobie tematów...
P.S.
Ktoś Ci musiał to powiedzieć bo kiedy np. będziesz się zastanawiał w jakim kolorze tapicerkę wybrać założysz kilkanaście podobnych sobie tematów...
Jeżeli to co napisałem Ci pomogło to ...

-

piootrek - Czytacz
- Silnik: 1.4
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1