Witam.W najbliższym czasie będę malował swojego Golfa.Tylko nie wiem jaki kolor byłby dobry.Teraz jest to fioletowa lekka perła(Tak powiedział lakiernik).Proszę o poradę.
jeśli już bym malował, to na pewno na coś niestandardowego, by kolor różnił się od tych najpopularniejszych. Ja osobiście śliniłem się na to by pomalować maskę, dach w czarny mat, a resztę w brązowy mat jednak taką ekstrawagancję trzeba porządnie przemyśleć - bez przemyśleń pomalowałbym na taki kolor:
Czarny i do puszki farby wlać 50 ml złotego (piasek pustyni). Gwarantuje Ci że szczeny opadną każdemu. Po wymieszaniu tych dwóch kolorów auto jest czarne a na słońcu mieni się jakby taka głeboka czerń z metalikiem ale złotym metalikiem. Widziałem na własne oczy tak pomalowanego Golfa. Dosłownie padłem i mówiłem AVE Golf. Jeszcze wtedy nie miałem mk3 i po tym co zobaczyłem postanowiłem kupić i jest
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
jarekddz czarny ale ze złotym ziarnem. Taki kolor jest unikatem. Żadne autp fabrycznie nie ma takiego koloru. Bynajmniej jeszcze się z tym nie spotkałem
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!