Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki kolor na Golfa III
Witam.W najbliższym czasie będę malował swojego Golfa.Tylko nie wiem jaki kolor byłby dobry.Teraz jest to fioletowa lekka perła(Tak powiedział lakiernik).Proszę o poradę.
Pozdro
Zapraszam do mnie.Moje MKIII: http://www.golf3.pl/topics2/wszystko-za ... t20834.htm
Zapraszam do mnie.Moje MKIII: http://www.golf3.pl/topics2/wszystko-za ... t20834.htm
-

GTI07 - Badacz tematu
jeśli już bym malował, to na pewno na coś niestandardowego, by kolor różnił się od tych najpopularniejszych. Ja osobiście śliniłem się na to by pomalować maskę, dach w czarny mat, a resztę w brązowy mat
jednak taką ekstrawagancję trzeba porządnie przemyśleć - bez przemyśleń pomalowałbym na taki kolor:

jednak taką ekstrawagancję trzeba porządnie przemyśleć - bez przemyśleń pomalowałbym na taki kolor:

- cementowy_jas
- Badacz tematu
Czarny i do puszki farby wlać 50 ml złotego (piasek pustyni). Gwarantuje Ci że szczeny opadną każdemu. Po wymieszaniu tych dwóch kolorów auto jest czarne a na słońcu mieni się jakby taka głeboka czerń z metalikiem ale złotym metalikiem. Widziałem na własne oczy tak pomalowanego Golfa. Dosłownie padłem i mówiłem AVE Golf. Jeszcze wtedy nie miałem mk3 i po tym co zobaczyłem postanowiłem kupić i jest 

Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Czarny odpada, bo ten kolor jest bardzo popularny.
Ja bym pomalował na taką baaardzo krwistą czerwień
Ja bym pomalował na taką baaardzo krwistą czerwień
- jarekddz
- Members
Byle nie różowy

...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
jarekddz czarny ale ze złotym ziarnem. Taki kolor jest unikatem. Żadne autp fabrycznie nie ma takiego koloru. Bynajmniej jeszcze się z tym nie spotkałem
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members