Witam mam zamiar pomalowac fele sa to RH 7,5j 16cali wczesniej byly srebrne
teraz mysle zmienic kolor na czarne ale nie wiem czy za bardzo sie zleje z autem a najlepiej to bym chcial srodek czarny a renty srebrne tylko jest maly problem z odcieciem farby na ramionach bo sa zaokraglone a wyglada to tak
wie ktos moze albo robil cos takiego jak odciac rant od ramion zeby to jakos rowno wyszlo chyba ze ktos ma jakies inne propozycje
pozdrawiam forumowiczów
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kolego, a o co tobie chodzi dokladnie
Bo ja bym zamaskowal rant, pomalowal rotor 8srodek) potem zamaskowal rotor i machnal rant...
A te "odciecie" zrob tak zeby sie Tobie podobalo, bo rozumiem ze chodzi tutaj o poprowadzenie granicy czarny/srebrny

Bo ja bym zamaskowal rant, pomalowal rotor 8srodek) potem zamaskowal rotor i machnal rant...
A te "odciecie" zrob tak zeby sie Tobie podobalo, bo rozumiem ze chodzi tutaj o poprowadzenie granicy czarny/srebrny

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

VW Michał VW - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.9 TDI
- Nadwozie: 5-drzwiowe
masz ciemne auto dobrze beda wyglądały srodki pomaranczowe...
ale odrazu proszkowo w czerwien całe wrzucic...
ale odrazu proszkowo w czerwien całe wrzucic...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Nadwozie: kombi
chodzi mi tak jak zrobil kolega VW Michał VW tylko ze on wypolerowal rant a ja chcem pomalowac znow powstaje problem najpierw pomalowac rant pociagnac lakierem pozniej okleic i ramiona malowac bo na sama baze jak tasme przykleje to bedzie lipa
a co byscie powiedzieli na zlotawy srodek
a co byscie powiedzieli na zlotawy srodek
- open121
- Berbeć
mam na tyle takie jak kolega VW Michał VW a przod mam takie jak ty.zamierzam rotory pomalowac w biel
cos takiego tyle ze juz zoltych dekielkow nie mam
odciecie twoich ramion robisz ze oklejasz rant tyle ile uwazasz za stosowne
cos takiego tyle ze juz zoltych dekielkow nie mam odciecie twoich ramion robisz ze oklejasz rant tyle ile uwazasz za stosowne
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
• Strona 1 z 1