Moderator: Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
mój jak pekł i wrzucjac go do smieci zobaczyłem ze był to retov a obok tego było wbite"ABS" a nie zaden pp:/
Obecne MK III moj-golf/by-killerblack-d-t40159.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
-

KillerBlack - Gaduła
Ja już miałem kilka sztuk firmy Retov
z tym że nie mam gleby w ogóle ... Ale zawsze mi się łamał jak cofałem i haczył o coś ... a jeśli przyhaczyłem jadąc do przodu to tarł dołem .... Kolega jechał i za szybko przejechał przez lekki dołek na drodze szutrowej .... to ułamało się zaraz przy zaczepach... po jednej stronie , to przy krawędzi w nadkolu opaska czarna żeby nie wisiał i nic nie widać !
z tym że nie mam gleby w ogóle ... Ale zawsze mi się łamał jak cofałem i haczył o coś ... a jeśli przyhaczyłem jadąc do przodu to tarł dołem .... Kolega jechał i za szybko przejechał przez lekki dołek na drodze szutrowej .... to ułamało się zaraz przy zaczepach... po jednej stronie , to przy krawędzi w nadkolu opaska czarna żeby nie wisiał i nic nie widać !>>>>> :::BLACK & WHITE ::: My Bandit <<<<<
Zapraszam Na moją stronkę
Zapraszam Na moją stronkę
-

patryk28091991 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Karol B. - Members
suchy123 napisał(a):tak bedzie pasował ale jest troszke wiekszy
Tzn? To będzie pasował, czy nie, bo jest szerszy-większy?

-

Karol B. - Members
RETOV to taki sam syf jak szystkie inne, połamałem 4 takie wynalazki, aż w końcu dorwałem ori.
Moje RETOVY łamały sie nawet w lipcu wiec, kwestia temperatury to tylko kwestia szczescia
Mapetowy Retov poleciał mi dosłownie w 4 dni.
Oryginalny mam lekko pęknięty ale jego struktura to wrecz guma w porównaniu z tym badziewiem, ABS, PP+sranie w banie
Karol B., z tego co wiem nie ma opcji, zeby z vento pasował do MKIII, ale pewności 100% nie mam
Moje RETOVY łamały sie nawet w lipcu wiec, kwestia temperatury to tylko kwestia szczescia
Mapetowy Retov poleciał mi dosłownie w 4 dni.
Oryginalny mam lekko pęknięty ale jego struktura to wrecz guma w porównaniu z tym badziewiem, ABS, PP+sranie w banie
Karol B., z tego co wiem nie ma opcji, zeby z vento pasował do MKIII, ale pewności 100% nie mam

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio