Witam ,niedawno zakupiłem golfika i chciałbym zmienić jego front,tylko ze nie wiem czy taki spasuje wiec czekam na wasze propozycje.
Oto zdjecie aktualnego frontu:
http://zapodaj.net/0d8ec18403a6e.jpg.html
Chciałem zmienić te lampy na Projektory smoked
blendy na usa smoked
ten grill na ori z znaczkiem i znaczek pomalować na kolor nadwozia.
Jak myslicie spasi to ? Wiem ze to głupie pytanie,ale za chiny nie mogę sobie tego jakoś razem wyobrazić wiec licze na pomoc:)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
siwek331 jak nie masz teraz kasy to zrób smoked h4 i smoked blend i kierunków i będzie
jak masz luźną kasę to kupuj projektory TYC + grill na 2 żebra GTI , do tego smoked halogenów blend i kierunków i masz ładny froncik
Do tego dołożył bym szeroką dokładkę Retov 
jak masz luźną kasę to kupuj projektory TYC + grill na 2 żebra GTI , do tego smoked halogenów blend i kierunków i masz ładny froncik
Do tego dołożył bym szeroką dokładkę Retov 
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Noo wlasnie zapomniałem napisac o tej dokładce retov
z kasą w sumie to tak że w tym miesiącu mógłbym sobie pozwolić jedynie na dokładkę i grill w następnym bym dopiero kupił projektory ,bo troche wydatków miałem w sumie w tym miesiącu
Czyli jak bym kupił te projektory to te bledy zostawić co są tylko je przydymić czy kupic usa?
Ten grill gti to w czarnym zostawić czy w kolorze go przemalować ?:)
Sory za tak absurdalne pytania i zarazem dzieki za propozycje Grzesiu_15
z kasą w sumie to tak że w tym miesiącu mógłbym sobie pozwolić jedynie na dokładkę i grill w następnym bym dopiero kupił projektory ,bo troche wydatków miałem w sumie w tym miesiącu
Czyli jak bym kupił te projektory to te bledy zostawić co są tylko je przydymić czy kupic usa?
Ten grill gti to w czarnym zostawić czy w kolorze go przemalować ?:)
Sory za tak absurdalne pytania i zarazem dzieki za propozycje Grzesiu_15

- siwek331
- Czytacz
siwek331, Projki,plus zostaw swoje halogeny i blendy,zrób je w smoked i będzie miodzio.
Grill zostaw czarny,a znaczek pomalował bym nie w kolor budy a na czarno
Grill zostaw czarny,a znaczek pomalował bym nie w kolor budy a na czarno
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
Widze kogos tu ponosi znowu od nadmiaru przywilejow wiec powtorze
Forumowy schemat kopiuj-wklej jak zawsze w uzyciu
Z lamp lepiej swiecacych mozesz dac ori hella ala mkIV w ciemnej wersji, rw inPro. Kosztuja duzo wiecej niz tyce, ale jakosc swiecenia...
Forumowy schemat kopiuj-wklej jak zawsze w uzyciu
Z lamp lepiej swiecacych mozesz dac ori hella ala mkIV w ciemnej wersji, rw inPro. Kosztuja duzo wiecej niz tyce, ale jakosc swiecenia...

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
siwek331 napisał(a): z kasą w sumie to tak że w tym miesiącu mógłbym sobie pozwolić jedynie na dokładkę i grill w następnym bym dopiero kupił projektory ,bo troche wydatków miałem w sumie w tym miesiącu![]()
niestety nie każdy ma worek żeby wydawać powolutku froncik zrobisz
siwek331 napisał(a):Czyli jak bym kupił te projektory to te bledy zostawić co są tylko je przydymić czy kupic usa?
kup folię do przyciemniania lamp , przyciemnisz folią kierunki i blendy i będzie dobrze
chyba że nie będzie ci się chciało bawić to są zestawy kierunków + blendy smoked
co do halogenów jest poradnik na forum jak smoked zrobić
http://www.golf3.pl/topics28/smoked-hal ... t68040.htm
siwek331 napisał(a):Ten grill gti to w czarnym zostawić czy w kolorze go przemalować ?:)
to już zrobisz jak będzie ci się widziało
napewno dolną listwę grilla bym pomalował w kolor nadwozia . Zebra to zależy od twojej wizji , czy pomalujesz na czarno żebra czy w kolor nadwozia to zależy od ciebie
dodam że u siebie mam i żebra i dolną listwę pomalowaną w kolor nadwozia , w kolorze czerwonym lepiej wyglądają czarne żebra 
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
siwek331 napisał(a):bledy zostawić co są tylko je przydymić czy kupic usa?
A że tak zapytam co to według Ciebie są blendy USA???
Bo z definicji blenda usa wygląda tak samo jak twoje teraz tyle że mają dłuższe mocowanie żeby pasowała do zderzaka usa. Na zderzaku euro wyglądała by dość dziwnie bo odstawałaby jakiś cm.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Tanio i ładnie - rozklejasz h4, halogeny, blendy i malujesz na czarno(smoked), kierunki przydało by się do tego zestawu kupić dymione(ew.folia/spray przyciemniający) lub za parę groszy pomarańczowe włożyć dla odmiany. Grill i zwykły może być, aby listwa była w kolor auta, a żebra i znaczek czarne. 

-

Karol B. - Members
• Strona 1 z 1