Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jaką lotkę na tylną klapę kupić?
Mam dylemat co do lotki na tylną klapę. Jaką lepiej kupić? Nie malowaną, czy malowaną? Jaka będzie lepiej wyglądać? I można nie malowaną założyć? Bo skoro ma być malowana to nie bardzo, bo ciężko z jakimś lakiernikiem, chyba, że da się samemu. : ) Czekam za propozycjami. I chciałem kupić oczywiście używkę. : )
Ostatnio edytowano 13 sty 2015, o 18:03 przez IIIPatrykIII, łącznie edytowano 1 raz
- IIIPatrykIII
- Czytacz
powoli...
można wszytko.
nowej nie dostaniesz...
jak dla mnie nie malowana z oryginalną strukturą bo... raz jeśli masz nie malowane listwy drzwiowe i zderzaki w pół kolorze to idealnie spasuje ci się z resztą. Dwa łatwiej jest ją później odsprzedać. Trzy... dobra, skończyły mi się argumenty ale ja jestem za kupnem nie malowanej i jej nie malowaniu
IIIPatrykIII napisał(a):I można nie malowaną założyć? Bo skoro ma być malowana to nie bardzo, bo ciężko z jakimś lakiernikiem, chyba, że da się samemu. : )
można wszytko.
I chciałem kupić oczywiście używkę. : )
nowej nie dostaniesz...
IIIPatrykIII napisał(a):Jaką lepiej kupić? Nie malowaną, czy malowaną? Jaka będzie lepiej wyglądać?
jak dla mnie nie malowana z oryginalną strukturą bo... raz jeśli masz nie malowane listwy drzwiowe i zderzaki w pół kolorze to idealnie spasuje ci się z resztą. Dwa łatwiej jest ją później odsprzedać. Trzy... dobra, skończyły mi się argumenty ale ja jestem za kupnem nie malowanej i jej nie malowaniu

MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
-

Thorsten - Moderator Globalny
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
IIIPatrykIII, w ogóle jaki masz kolor auta? Pamiętaj że jak bierzesz się za malowanie to licz się z faktem że na sam przedni zderzak czeka się około 450ml spray, 150 za 15zł. Do tego drugie tyle na zderzak tylni, a do tego listwy, lusterka, grill... sporo będzie tego malowania. Malowanie sprayem będzie się różnić od reszty, trzeba mieć spore szczęście by trafić dobry kolor. Jak chcesz podjąć się malowania samodzielnego i właśnie sprayem to podkład, baza i lakier. Troszkę tych puszek ci się przewinie. W ogóle to daj fotki auta albo najlepiej załóż wątek z autem skoro już zawitałeś na te fora i tam ludzie powiedzą ci jakie kombinacje będą wyglądać dobrze a jakie marnie.
MK3
-

Re: Witam
IIIPatrykIII napisał(a):Mam dylemat co do lotki na tylną klapę. Jaką lepiej kupić? Nie malowaną, czy malowaną? Jaka będzie lepiej wyglądać? I można nie malowaną założyć? Bo skoro ma być malowana to nie bardzo, bo ciężko z jakimś lakiernikiem, chyba, że da się samemu. : ) Czekam za propozycjami. I chciałem kupić oczywiście używkę. : )
IIIPatrykIII Popraw temat .
Jedź na szrot , i lotkę wyciągniesz z rozbitka . Koszt około 50 zł . Najlepiej żeby ta lotka była w ori strukturze , najlepiej współgra z listwami i sierpami

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ogólnie chce auto posłać do lakiernika. Ktoś orientuje się jaka cena tego będzie? ; ) I mam koloru czarnego golfika i też chce w kolorze czarnym go prysnąć.
Dla odświeżenia koloru.
Dla odświeżenia koloru.- IIIPatrykIII
- Czytacz
IIIPatrykIII, a blacharką będziesz się zajmował? W sensie tylko odświeżanie czy też i walka z korozją?
MK3
-

IIIPatrykIII, jeśli masz pakiet GT/GTI to lotka w strukturze musi być
Proszę nie zbaczać z tematu ..
Proszę nie zbaczać z tematu ..
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny