Moderator: Moderator
przemek2604 napisał(a):w ktorych miejsach je przymalowac? cały odbłyśnik? (...) jak przyciemnie całe odbłyśniki w środku co to kolwiek widział bede jadąc w nocy?

( taka jedna z najjaśniejszych
Tylko wiadomo miśki tego nie lubią
przemek2604 napisał(a):ja pytałem tylko czy jest to możliwe czy po zamalowaniu tego co kolwiek swiecic bedzie. nie oczekiwałem propozycji typu uderz sie w głowę. po to to forum jest zeby sie dopytać wieć nie wiem w czym tu problem był. skoro sie nie da to ok.
pomyśle o tej foli nie najgorszy pomysł przyznaje tylko jasna trzeba znależć zeby od razu dowodu nie zwineli:P a tak zapytam jeszcze o rozkleeniu na szkłach na ich rantach jest chropowta powierzchnia tak jak w h4 powierzchnia ktorą można było zamalować tak więc jeszcze dopytam te chropowatej powierzchni na szklę na rantach też nie ruszać czy to można? sory jeśli też nie można a pytam ale juz rozkleilem i tak glupio sklejać bez zadnej zmiany xd
Jeżeli ktos nie chce miec problemow z miskami to niech lata seria i po problemie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości