Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jak wam sie to widzi ? :D:D
Co myślicie o takim przodzie chodzi mi kierunki i lampy black mam taki sam kolorek golfa i właśnie myślę o takim przodzie;

-

kamilkol20 - Czytacz
Moim zdaniem wygląda elegancko
Smoked jest spoko tylko ze juz za duzo aut jezdzi z H1H1 oraz H4 przerobionym na smoked i jest to juz nudne...
Na foto widze lampy Hella i to jest fajne
http://archiwumallegro.pl/hit_black_pak ... 33784.html
Smoked jest spoko tylko ze juz za duzo aut jezdzi z H1H1 oraz H4 przerobionym na smoked i jest to juz nudne...
Na foto widze lampy Hella i to jest fajne
http://archiwumallegro.pl/hit_black_pak ... 33784.html
-

K@mil - POMOCNIK

Ładnie, lepiej niż nie ruszana seria, ale ja bym dał ori grill z czarnym znaczkiem
Miałem takie lampy u siebie, fajne są, a teraz sprzedaję 
Miałem takie lampy u siebie, fajne są, a teraz sprzedaję 
-

Karol B. - Members
Pierwsza sprawa - wygląda świetnie
Sprawa druga - te lampy (ori, nie jakiś chińczyk) to najlepiej świecące lampy do MkIII. Mam takie w clearze i jest elegancko, w końcu coś nowego od projków i smoked
Sprawa druga - te lampy (ori, nie jakiś chińczyk) to najlepiej świecące lampy do MkIII. Mam takie w clearze i jest elegancko, w końcu coś nowego od projków i smoked

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Karol B. napisał(a): Miałem takie lampy u siebie, fajne są, a teraz sprzedaję
jak one świecą w nocy ? widać coś od nich ? właśnie widziałem Twoją aukcje
A co myślicie o tych
http://moto.allegro.pl/lampy-reflektory ... 43088.html
-

kamilkol20 - Czytacz
kamilkol20 napisał(a):jak one świecą w nocy ? widać coś od nich ?
Pewnie każdy użytkownik oryginalnych hella potwierdzi... Są rewelacyjne w nocy, mocno oświetlają, także szeroko-prawidłowo ustawione na SKP. Po prostu świecą pięknie. Używam h1+h1 teraz, a latem h4 z vento i powiem że o wiele gorzej świecą niż te a'la mk4.
A te co podałeś to wygląd lipny, a świecenie to nie wiem, nie używałem akurat. No i made in china chyba...
-

Karol B. - Members
Czarny front zawsze spoko, robiłem u siebie smoked bo nie było mnie stać na inne lampy 

-----------------------------------------------------------
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.html
Byłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
Byłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
Obecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html
Byłe MK3 1.8 GT
moj-golf/moje-gt-t21191.htmlByłe MK3 VR6
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.htmlByłe MK3 GTI
moj-golf/zielone-gti-t54087.htmlObecny B5 kombi
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.html-

pawel1990 - Members
moim zdaniem nie kupuj z plastikowym kolszem te co pokazales lepiej helki zapytaj swatu on mial taki ale hinczyki i do du..... sa posluchaj opika on prawde powiada 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Widzę, że co niektórzy zmienili zdanie odnośnie lamp Hella MK IV.
Prawidłowo Panowie, prawidłowo!
Opik dobrze gada, cleary świecą idealnie. Nie wiem, czy tak samo radziłyby sobie przyciemnione, ale kolosalnej różnicy chybaby nie było. Radziłbym kupić Ci cleary i przyciemnić je samemu, zawsze ta stówa w kieszeni. Halogeny tylko i wyłącznie ori smoked, kierunki i blendy najlepiej FER, choć słyszałem, że Depo też dają radę (osobiście nie polecam, mają łamliwe uchwyty, sam przez to przechodziłem). Jeżeli masz halo to myślę, że w granicy 5-6 stów powinieneś się zmieścić (używane lampy, farby, kierunki, blendy). Halogeny dodatkowa stówka.
Prawidłowo Panowie, prawidłowo!
Opik dobrze gada, cleary świecą idealnie. Nie wiem, czy tak samo radziłyby sobie przyciemnione, ale kolosalnej różnicy chybaby nie było. Radziłbym kupić Ci cleary i przyciemnić je samemu, zawsze ta stówa w kieszeni. Halogeny tylko i wyłącznie ori smoked, kierunki i blendy najlepiej FER, choć słyszałem, że Depo też dają radę (osobiście nie polecam, mają łamliwe uchwyty, sam przez to przechodziłem). Jeżeli masz halo to myślę, że w granicy 5-6 stów powinieneś się zmieścić (używane lampy, farby, kierunki, blendy). Halogeny dodatkowa stówka.
-

PrzemkoXVI - Members