Chcę zeszlifować oryginalny i wkleić w niego ten, tak zrobiłem z tyłem i wyszło.
Od spodu zrobię aluminiowy stelaż z płyty kompozytowej i na niej będzie włókno carbonowe zalane żywicą konstrukcyjną, więc mogę przycierać, na pewno się nie rozwali, pomaluje też lakierem z dodatkiem uelastyczniacza do bazy i bezbarwnego, więc też będzie dobrze... A wygląd to rzecz gustu, według mnie całość będzie fajna, zwłaszcza, że to kombiaczek jest ...
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dcs, czekamy na efekty, koniecznie daj foto jak ogarniesz temat 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja też . Bardzo.
Laminat to jednak trochę lipa. Jak jeszcze imituje drogi oryginał to pół biedy,ale jak wyglądem przypomina pochodzenie z kosmosu to 
Laminat to jednak trochę lipa. Jak jeszcze imituje drogi oryginał to pół biedy,ale jak wyglądem przypomina pochodzenie z kosmosu to 
Mój Panzerwagon moj-golf/butelkowy-mkiii-zybiego-t40942.html
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dobry pomysł załóż to na stare zderzaki ja na fieste zakładałem tak od tej nowszej od dołu i od góry na wkręty w miejscu gdzie się chowały pod karoseria od środka żywica a na koniec pianka dla usztywnienia i było git ostatnio nawet ja widziałem trzyma się wszystko a nie mam już jej 2 lata a po zrobieniu tego jeździłem nie cały rok czyli razem 3 lata i się kupy trzyma
- czarus21
- Badacz tematu
jak Ci się to podoba i jesteś pewien że chcesz to montować to sprawdź najpierw jak pasuje do budy, poproś kogoś, żeby to przyłożyć itd po namęczysz się a później się okaże, ze za wąski, albo za szeroki, że inny łuk przy kole, albo coś..
i to nie tylko laminaty bo np blotniki zamenniki też czasami wesoło wyglądają
i to nie tylko laminaty bo np blotniki zamenniki też czasami wesoło wyglądają
-

okopa3 - Badacz tematu