Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak dobrze zakryć rysy ?
Witam Panów ;D Jak sprowadziłem autko z Germany to niestety przyjechało do mnie z rysami na lewych drzwiach wygląda to tak jakby ktoś specjalnie porysował śrubokrętem, na początku mi to nie przeszkadzało ale z biegiem czasu człowiek chce autko doprowadzić do ładu no i trzeba coś z tym zrobić. Pytanie się nasuwa jak ich się pozbyć ? Myślałem nad tym żeby kupić wodny papier i potem pomalować. Tylko pytania jak lakiernik dobierze mi lakier to będzie widać różnice w kolorze czy nie za bardzo ? ;> Wole zrobić to sam niż dawać specjalnie do lakiernika i płacić mu 300 zł za element. A może jakieś inne pomysły 

- Maajki
- Czytacz
Maajki, Dowiedz się jaki masz kod lakieru , i daj to lakiernikowi , zapłacisz ale zrobi dobrze i w krótkim czasie i masz GWARANCJE wykonanej pracy , takie moje zdanie
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Te rysy są conajmniej do podkładu więc nic sensownego z tym nie zrobisz, jak masz dużo wolnego czasu to delikatnie takim lakierem zaprawkowym i później to spolerować, ale szału nie będzie
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
Opik napisał(a):Te rysy są conajmniej do podkładu więc nic sensownego z tym nie zrobisz, jak masz dużo wolnego czasu to delikatnie takim lakierem zaprawkowym i później to spolerować, ale szału nie będzie
Chyba był już dawany zaprawkowy i coś tej osobie nie wyszło bo widać inny odcień jak idą rysy.
Myślałem żeby do podkładu dojść i pistoletem to zamalować, ale czy po dobraniu lakieru będzie dobrze to nie wiem kod mam tylko czy nie będzie lakier wyblaknięty..
[ Dodano: 2015-05-26, 22:41 ]
Golf Maniak napisał(a):A ja bym poszukał drzwi pod kolor
Szukałem i kurde jak są to, albo rysy, albo już rdza siedzi a moje są czyste tylko te rysy jakoś zakryć.
[ Dodano: 2015-05-26, 22:43 ]
No nic jak odbiorę golfa od mechanika to przejadę się do znajomego lakiernika może on mi coś bardziej poradzi jak to zakryć.. Aczkolwiek zaoferował mi pomalowanie całego auta za 900 zł
- Maajki
- Czytacz
Maajki, za 900 zł to wałkiem chyba
, jak dobrze maluje i widziałeś rezultaty to 900 brzmi super
ale jak tylko Ci tak powiedział to nie wiem co myslec 
, jak dobrze maluje i widziałeś rezultaty to 900 brzmi super
ale jak tylko Ci tak powiedział to nie wiem co myslec 
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5