Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Halogeny przód
Witam mam pytanie dotycZące halogenow przód oklejal je ktoś z was żółta folia ?i czy to prawda za później robią się metne I gorzej świecą ? Czy lepiej zrobić je na czarno i blendy a także kierunki czarne czy kierunki blendy cZarne a halogeny żółte ?
-

KrOlikkk - Badacz tematu
Re: Halogeny przód
Mam u siebie halo oklejone żółtą folią i nie zauważyłem zbytnio strasznego pogorszenia świecenia. Fakt że różnica jest na pewno i jest zauważalna jednak bardzo tragiczna nie jest.
Możesz zajrzeć do mojego wątku i zobaczysz jak prezentuje się kombinacja czarne kierunki i krótkie blendy plus żółte halo.
Masz tutaj foto w skrócie byś nie musiał po wątku szukać:

Jeśli chcesz zobaczyć jak świecą same żółte halo w porównaniu do zwykłych świateł mijania to mogę ci zrobić foto byś ocenił jak bardzo żółte jest światło.
Możesz zajrzeć do mojego wątku i zobaczysz jak prezentuje się kombinacja czarne kierunki i krótkie blendy plus żółte halo.
Masz tutaj foto w skrócie byś nie musiał po wątku szukać:

Jeśli chcesz zobaczyć jak świecą same żółte halo w porównaniu do zwykłych świateł mijania to mogę ci zrobić foto byś ocenił jak bardzo żółte jest światło.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
-

Thorsten - Moderator Globalny
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1