Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Halogeny+kierunki z allegro
Witam mam pytanie czy warte są swojej ceny np. taki komplet halogenów i kierunków ma ktoś w swoim golfie taki komplet jak świecą te halogeny warto czy nie kupić coś takiego http://allegro.pl/halogeny-kierunkowska ... 08502.html macie jakieś fotki jakby to wyglądało w golfie dzięki
VW GOLF 3 TDI AFN GT Special 140ps
-

maćkowiak - Czytacz
maćkowiak, Jak juz to te załóż do czarnego gofera http://www.mapet-tuning.com/sklep/kieru ... f8dfdoltc3
u mnie w temacie sobie kuknij ,halogeny świecą bomba ,można na nich samych nocą jeździć i wykonanie też jest
u mnie w temacie sobie kuknij ,halogeny świecą bomba ,można na nich samych nocą jeździć i wykonanie też jest
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
maćkowiak, miałem takie jak podałeś w linku. Przyznam że halogeny świeciły porządnie, zapewne bo nowe i clear... Halogeny nie mają regulacji wysokości świecenia. Przykręcasz na sztywno do zderzaka. Ale i tak dobrze świeciły i nikt mi nie mrugał światłami z naprzeciwka. Później okleiłem folią przyciemniającą i też ładnie było 

-

Karol B. - Members
,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
-

PREMIER - Badacz tematu
-

hanawald - Members
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
ja posiadam osobny włącznikblack lord napisał(a):Panowie, pod co podpinaliście te halogeny? Normalne mijania czy jakiś osobny włącznik?
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Silnik: 1.9 tdi
black lord napisał(a):Panowie, pod co podpinaliście te halogeny?
Jeśli nie masz włącznika z halogenami to można przerobić ten oryginalny.
brak tylko będzie kontrolki od halo
ale to chyba nie problem.Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
Halogeny to najlepiej robić jak ori-włącznik full+ kawałek wiązki, a te postojówki to już Twoja wola
Ja dawno temu miałem podpięte pod ori postoje i wyjęte żarówki w głównych lampach. Ale trochę mi to wiochą zawiało i wróciłem do ori postojówek w lampach 
Ja dawno temu miałem podpięte pod ori postoje i wyjęte żarówki w głównych lampach. Ale trochę mi to wiochą zawiało i wróciłem do ori postojówek w lampach 
-

Karol B. - Members
Ja pociągnęłam cała wiązkę plus full włącznik jak kolega pisał. Dla mnie wygodniej było nic nie musiałam rzeźbić żadnych kontrolek nic i wszystko działa. Koszty są nieduże bo za wiązkę da lam 20 plus włącznik wyhaczyłam za 20. Ale oczywiście od ciebie zależy czy chce ci się rzeźbić czy nie
Ja miałam zwykłe halogeny białe hella ale mi sie plastik przetopił i miałam podświetlanie komory silnika. A czy clear czy ciemne halogeny zależy od gustu i jak chcesz i wyobrażasz sobie swój front
Ja miałam zwykłe halogeny białe hella ale mi sie plastik przetopił i miałam podświetlanie komory silnika. A czy clear czy ciemne halogeny zależy od gustu i jak chcesz i wyobrażasz sobie swój front

moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1