? (chodzi o to jak to najlepiej zrobić ) i na allegro jest wiele ofert grila, czy one się czymś różnią???.Moderator: Moderator
? (chodzi o to jak to najlepiej zrobić ) i na allegro jest wiele ofert grila, czy one się czymś różnią???.

moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlPiJey88 napisał(a):na allegro masz całe z materiału ABS lub z metalową dolna listwą, nie popełnij tego głedu co ja i kup z metalową listwą... chyba 30 zł więcej, ale przynajmniej sztywniej się trzyma pod lampami
taki troszke badziew krótko mówiąc, a metalowy bedzie sztywny i nie będzie się "poruszał", u mnie czesto potrafił sobie się wysunąć spod lampy i aż odstawał ze 2 cm przed lampę, wyglądało jakby ktos go wydłubał, ale wystarczyło go wepchnąć
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlPiJey88 napisał(a):kup nowy za 80zł z metalową listwą, daj do malowania, (śmieszne pieniądze pewnie zapłacisz) i nie kombinuj
i powiedz co mam z nim zrobic bo osobiscie tez bym sobie sprawil gril bez zbaczka ale za chiny nie wiem jaki by pasowal mysle ze w ponidzialek pochwale sie wszystkim moim autem dodajac w koncu fotki wiec wtedy moze mi powiesz jaki grilek by do mnie pasowal
pozdrawiam i z gory dzieki 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości