? (chodzi o to jak to najlepiej zrobić ) i na allegro jest wiele ofert grila, czy one się czymś różnią???.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Grill bez znaczka
Chciałbym zamontować grill bez znaczka. Czy trudna jest taka wymiana
? (chodzi o to jak to najlepiej zrobić ) i na allegro jest wiele ofert grila, czy one się czymś różnią???.
? (chodzi o to jak to najlepiej zrobić ) i na allegro jest wiele ofert grila, czy one się czymś różnią???.-

Matti InoRos - Berbeć
Powiem tak wymiana jest prosta, tylko powiedz mi czy chcesz swoj przerobic czy kupic nowy bez znaczka??
Jesli chcesz swoj przerobic to troszkie roboty bo musisz mniec jakis zepsuty zeby wkleic w miejsce znaczka szczeple.
A jak bedziesz kupowal to kup sobie z 2 szczebelkami (GTI) fajniej wyglada
Jesli chcesz swoj przerobic to troszkie roboty bo musisz mniec jakis zepsuty zeby wkleic w miejsce znaczka szczeple.
A jak bedziesz kupowal to kup sobie z 2 szczebelkami (GTI) fajniej wyglada

-

K@mil - POMOCNIK

na allegro masz całe z materiału ABS lub z metalową dolna listwą, nie popełnij tego głedu co ja i kup z metalową listwą... chyba 30 zł więcej, ale przynajmniej sztywniej się trzyma pod lampami
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Dzieki za rady, rzeczywiście demontaż grilla jest bardzo prosty nauczyłem się bo wymieniałem pęknięty klosz od lampy.
-

Matti InoRos - Berbeć
Mam takie pytanie dotyczace grila... chce sobie zalozyc grill bez znaczka ale bede musial lakierowac ta dolna listwe co jest od grilla i chcialem zapytac co by bylo jezeli bym tylko wymienil same strzebelki... czy Waszym zdaniem bedzie sie rzucalo w oczy to male wglebienie co jest na dolnej listwie ?
-

pawel_ns - Members
kup nowy za 80zł z metalową listwą, daj do malowania, (śmieszne pieniądze pewnie zapłacisz) i nie kombinuj
Moje byłe MK3 VR6

PiJey88 - Administrator
PiJey88 napisał(a):na allegro masz całe z materiału ABS lub z metalową dolna listwą, nie popełnij tego głedu co ja i kup z metalową listwą... chyba 30 zł więcej, ale przynajmniej sztywniej się trzyma pod lampami
chcialem kupic taki grill http://allegro.pl/item326144981_grill_b ... _look.html
teraz pytanie czemu bez listwy Ci nie pasowal?? Mam wlasnie z metalowa listwa ale popekaly zaczepy pod lampami i sie tam nie trzyma. A ta czesc metalowa i tak jest do malowania wiec jak mam wymieniac to sie zstanawiam wlasnie nad calym plastikowym.
-

rzajdel - Czytacz
cały plastikowy jest taki miękki ze jak się dotyka miejsce pod lampami to mozna go wyginać jednym palcem, mozesz go np wepchnąć głębiej
taki troszke badziew krótko mówiąc, a metalowy bedzie sztywny i nie będzie się "poruszał", u mnie czesto potrafił sobie się wysunąć spod lampy i aż odstawał ze 2 cm przed lampę, wyglądało jakby ktos go wydłubał, ale wystarczyło go wepchnąć
więc radze dołożyć te 30 żł i kupić wersje z metalową listwą
taki troszke badziew krótko mówiąc, a metalowy bedzie sztywny i nie będzie się "poruszał", u mnie czesto potrafił sobie się wysunąć spod lampy i aż odstawał ze 2 cm przed lampę, wyglądało jakby ktos go wydłubał, ale wystarczyło go wepchnąć
więc radze dołożyć te 30 żł i kupić wersje z metalową listwą
Moje byłe MK3 VR6

PiJey88 - Administrator
PiJey88 napisał(a):kup nowy za 80zł z metalową listwą, daj do malowania, (śmieszne pieniądze pewnie zapłacisz) i nie kombinuj
a po co do malowania ? malowac go pod kolor nadwozia czy tez koloru auta jak ladniej wyglada wez mi pidzej znajdz jakis ladny gril na alleegro
i powiedz co mam z nim zrobic bo osobiscie tez bym sobie sprawil gril bez zbaczka ale za chiny nie wiem jaki by pasowal mysle ze w ponidzialek pochwale sie wszystkim moim autem dodajac w koncu fotki wiec wtedy moze mi powiesz jaki grilek by do mnie pasowal
pozdrawiam i z gory dzieki 
golfik uber alles 

- grzel
- Czytacz