Wy lubicie czarne biale czy tam rozowe i h.... z tym przeciez wasze auta sa zajebiste dla was i tak mam byc po cholere jasna picujecie chyba po to zeby wam sie podobalo a nie komus.
Bo ja siedze przy aucie tylko dlatego ze mi to daje satysfakcje i radoche jak cos sama zrobie bo przeciez niektore dziewczyny jezdza autem pare lat i nie wiedza nawet jaki silnik maja a co dopiero kolo odrecic ja mam auto pol roku a na warsztacie sama z mechanikiem kola odkrecam zebz szybciej bylo jak mi sie spieszylo.SZCZERZE MOWIAC WESZLAM TU TYLKO PO TO BY ZAPYTAC DORADZIC POMOC ITD A TU SIE NAJEZDZANIE ZACZYNA NA KAZDEGO NIE MAM TU NA MYSLI Siebie
TROCHE ZROZUMIENIA CO DO SCHOWKA DO MI SIE ZAMYKA I OTWIERA I ZADNE ZNAKI NA SWIECIE NIE WSKAZUJA NA TO ZE COS JEST NIE TAK TYLKO KOLEGA JUZ SIE NAKRECIL CHYBA I CHCIAL NAPISAC O ROLNIKU
zAl o tyle powiem a co do felg troszke kosztowaly ale mi sie podobaly a czy wystajace jakos o nic nie zachaczylam metafora taka felgi jak kazde inne.
P,s w kazdym aucie cos sie znajdze gdybym miala auto pod nosem to ja juz bym cos znalazla

Twoim zdaniem powinna być w chromie lub w jakims szalonym kolorku ?
co prawda troszke krytyki bylo jak wstawilam zdjecia ale nie oszukujmy sie nie wstawilam je po to by kazdy powiedzial jej jakie cudne auto masz tylko po to by wysluchac waszych sugestii i je rozpatrzyc bo przeciez co dwie glowy to nie jedna i tak jak zaznaczylam nie patrzcie na chrom bo ja akurat chce miec takie dodatki to jest pierwsze auto takze mysle ze wiecie jak to jest bede je wspominac do konca zycia bo na nim tak naprawde nauczylam sie jezdzic co prawda kosztem lampy i jednej stalowej felgi
moge sie mylic bo nie zaglebialam sie bardzo w ten temat ale to mi sie obilo o uszy