Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
No nie wiem. U większości MK III były montowane H4 i miały one instalacje pod jedną żarówkę. Nikomu nie życzę zwarcia oczywiście, ale światła drogowe, które święcą same też dają radę 

-

PrzemkoXVI - Members
PrzemkoXVI napisał(a):No nie wiem. U większości MK III były montowane H4 i miały one instalacje pod jedną żarówkę. Nikomu nie życzę zwarcia oczywiście, ale światła drogowe, które święcą same też dają radę
wiesz, jak się ma MkIV style od Helli to nie trzeba tak modzić bo świecą te światełka pięknie, na ori lampie jest już gorzej

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
PrzemkoXVI napisał(a):Może, ale nie musi. Ja mam H7 + H7 i tej zworki nie montowałem. Nie wiem dokładnie co tam jest nie tak, ale mechanik mi powiedział, że można zwarcie zrobić, bo całe okablowanie jest pod H4.
ja mam h7 + h7 depo i była już razem z lampami zworka. Różnica jest taka że świeci się tobie albo długie albo mijania , a mając zworkę po załączeniu długich świecą się mijania + długie - więcej światła (bo po to włączamy światła długie czyli drogowe)
-

greg001 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
PrzemkoXVI napisał(a):Ja bym tu widział jednak halogeny w zdesiu. Podpatrz jak jest u mnie, żółte halo u Ciebie wyglądałyby jeszcze fajniej. Do tego czarne kierunki + blendy i H1 w smoked
Kolego a jak z pieskami jak się ma smoked na przednich lampach h1 ? dowód poleci bo to jest jakas ingerencja a troszke furka latam tych km
Emilio
- Emilio83
- Czytacz
Emilio83 napisał(a):PrzemkoXVI napisał(a):Ja bym tu widział jednak halogeny w zdesiu. Podpatrz jak jest u mnie, żółte halo u Ciebie wyglądałyby jeszcze fajniej. Do tego czarne kierunki + blendy i H1 w smoked
Kolego a jak z pieskami jak się ma smoked na przednich lampach h1 ? dowód poleci bo to jest jakas ingerencja a troszke furka latam tych km
jak na razie zero problemów z miśkami nie czepiają się
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Na przykład w Golfach 6-generacji ciemne lampy są montowane seryjnie. No ale przecież nikt Ci nie każe robić smokedu

-

PrzemkoXVI - Members