Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Folie do zegarów
Witam, wybaczcie jezeli juz istnieje taki temat, ale mam pytanie odnosnie podswietlania zegarow w golfie 3. Czy mozna kupic nowa folie do podswietlania czy jakos ja wykonac samemu ? I dlaczego nie podswietla mi prawej str zegarow, dokładnie wskaźnika paliwa ? Z gory dzieki za Odp 

- carlos123
- Berbeć
odgrzebię trochę mianowicie ja u siebie żadnej folii nie ma po prostu poprzednik ją wywalił, i czy samemu da się taką folię wyciąć bez ORI wzoru(folii)
Czy ktoś już próbował 
Czy ktoś już próbował 
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
to dobrze to wytne sobie i wstawie bo na samych ledach tych wtykanych to kicha musi być ta folia żeby dawało światło na cały licznik danny.tcz 

-

Siw3k - Members
Siw3k, a co chcesz wiedziec
? jak dobrac sie do zegarow
? czy jak je rozebrac
? co do dobrania sie do zegarow wyciagasz wszystkie zaslepki z lewej strony od wlacznika swiatel sam wlacznik swiatel i po drugiej stronie zaslepki tam gdzie jest ori ogrzewanie foteli odkrecasz obudowe licznika aby nie polamac ja sobie wykrecam kratki nawiewow wyciagasz obudowe wykrecasz licznik odpinasz kostki i masz licznik na wierzchu obedzie sie bez sciagania kierownicy
jeszcze jakies pytania ? 
? jak dobrac sie do zegarow
? czy jak je rozebrac
? co do dobrania sie do zegarow wyciagasz wszystkie zaslepki z lewej strony od wlacznika swiatel sam wlacznik swiatel i po drugiej stronie zaslepki tam gdzie jest ori ogrzewanie foteli odkrecasz obudowe licznika aby nie polamac ja sobie wykrecam kratki nawiewow wyciagasz obudowe wykrecasz licznik odpinasz kostki i masz licznik na wierzchu obedzie sie bez sciagania kierownicy
jeszcze jakies pytania ? 
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
nie co wyjęcia i rozebrania licznika to wiem co i jak bo już to robiłem tylko twoje kombinacje jakie chcesz robiś jakiś pasek led będziesz wstawiał czy coś w tym stylu ja u siebie planuję zrobić negatyw ale powiem szczerze boję się trochę żeby nie rozwalić niczego
-

Siw3k - Members
• Strona 1 z 1