witam.
czy ktoś może przyciemniał szyby folią termo kurczliwą? jeśli tak to czy łatwo jest to samemu zrobić. szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem
Moderator: Moderator
i..............efekt bezcennyswatu napisał(a): tego co wiem to naklejasz arkusz folii na szybe i potem opalarka badz suszarka podgrzewasz ja i ona sama sie dopasowywuje .Natomiast nie wiem jak ona działa na słońce czy przy wyzszych temp. cos sie z nia dzieje.

czy macie jakies namiary na dobrego sprzedawce z allegro jesli chodzi o folie przyciemniajace do szyb? Pytałem sie u siebie i koles zawołał 250zł za wszystkie tylnie ,tylko ze on te szyby wszystkie wyciaga i boje sie zeby mi potem nic nie przeciekało.dlatego che przyciemnic samemu i prosze o info w tej sprawie.jasno jasnoRadi mk3 napisał(a): mam nadzieje że dośc jasno opisałem.
to nie sa profesionalisci tylko koles w szpie robi szybyRadi mk3 napisał(a):skoro pytałeś profesionalistów którzy przyciemniają szyby to pewnie robili bardziej skomplikowane auta
jak mi kleił lotke to sie go spytałem wlasnie o oklejanie szyb.
250 za tył?? hm to tanio
tylko z drzwi się wyciaga szyby
heh robiłem teraz audi
po lifcie, żebyście wiedzieli jak tam przekichane same szyby odkręcić;/ a no i każda spinka prawie się urywa od boczków
nasze goolfery to łat"f"izna jest
sa specjalne nie rysujące folie..
a co do załamań folii to też trzeba umieć przypalić załamanie a nei zawsze się udaje..
he he ale powinni powiedzieć 350 za tył;] ja za to Audi wziąłem 550
(kombi) nie ma pomiłuj, od 15 do 4 rano się męczyłem ale jak to mówią Klient Nasz Pan
ja zrywałem bo 1 szyba i piasek mi się wdał pod folię
więc radzę w Stroju Kucharza takie rzeczy robić
bo nie wypalił osioł;]
ale chcielismy się nauczyc
) w profesional co biorę folie przecinali na 3 części i gdzie tu polityka profesionalistów
nie każdy ma mega fajny zakład do przyciemniania, a wiecie czemu
bo nasz rząd to się nadaje do d.. bo nie chcą dawać kredytu na takie inwestycje..[wiem coś o tym] dlatego robi się w blaszaku
tak więc niech robią to w stodole pełnej siana ale żeby efekt liczył się a nie cena
czasem te 50 zł taniej nie znaczy lepiej ..
musiał zadzwonić i mu zroibiliśmy 150 poszło mu z kieszeni ( zapytacie czemu tak drogo bo to weekend wieczór był
) czyli bierzcie pod uwagę,że folii moze zbraknać
Pozdro Ściemniacze 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 3 gości