Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Folia na samochód ??
Cześć!Co myślicie o oklejaniu Golfika folią np.czarny mat??Nie mówię że ja sobie bym to zrobił tylko pytam z ciekawości.Jak byłem w Grecji to widziałem w czarnym macie ale czy to lakier czy folia to nie wiem bo przejeżdżałem ale nawet fajnie wyglądał.A co wy na to??
- wlodar
- Berbeć
Jeśli lakier to zapomnij - utrzymanie czegoś takiego to masakra.
Porządnie zrobiona folia to fajna sprawa, ale golf maa słabe blachy i po roku lub dwóch pewnie zacznie gnić. Moim zdaniem takie coś tylko na auta z pełnym ocynkiem.
Porządnie zrobiona folia to fajna sprawa, ale golf maa słabe blachy i po roku lub dwóch pewnie zacznie gnić. Moim zdaniem takie coś tylko na auta z pełnym ocynkiem.
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
Oklejam auta folia i lepszych bajek nie slyszałem
Jeżeli folia jest położona profesjonalnie to nic nie ma prawa gnić
wszystkie oznaki rdzy trzeba wyszlifować , wyszpachlować , użyc specjalnyhc preparatow . Gwarancja na folie jest okolo 4-5 lat , poxniej trzeba ja zerwac i na nowo nakleic . Producent daje 10 lat jednak ja tego nie widze
Pozdrawiam
Jeżeli folia jest położona profesjonalnie to nic nie ma prawa gnić
wszystkie oznaki rdzy trzeba wyszlifować , wyszpachlować , użyc specjalnyhc preparatow . Gwarancja na folie jest okolo 4-5 lat , poxniej trzeba ja zerwac i na nowo nakleic . Producent daje 10 lat jednak ja tego nie widze
Pozdrawiam-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Spoko, możesz zrobić blachy na cacy, jednak oklejasz blachy z jednej strony a co z drugą stroną ? MK3 nie ma najlepszych blach. Folia wszystko dobrze przykryje a z czasem będzie jak z sierpami - ściągasz a tam dziura na dziurze. Dlatego moim zdaniem lepsze efekty w długim terminie da folia na aucie w ocynku - zero zmartwień z rdzą.
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
co wy z ta staroscia
okolo 1500-2000 i całe autko zmienia kolorek
okleja sie samochody zaczynając od firmowych cors po corvetty
pełen przekrój 
okolo 1500-2000 i całe autko zmienia kolorek
okleja sie samochody zaczynając od firmowych cors po corvetty
pełen przekrój 
-

chomik - Fanatyk