Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja tez mam czarne szybki... tylko ze chcialem zeby wszystkie byly lekko przyciemnione i wszystkie jednakowe
-

pawel_ns - Members
Przyciemnieanie szyb POMOC
witam wszystkich i mam do was ytanie czy orientujecie sie ile kosztowalo by przyciemnienie szyb w golfie III 5 drzwowy tylniej szyby i tylnich u pasażerów??? polecacie zeby zrobic to sobie samemu albo u jakiegos fachowcy?? i jak tam z przepisami ile moze byc przyciemnieona tylnia szyba a ile te po boku
- Matioo1
- Czytacz
u mnie za szyby przednie i tylnie wzieli 450 i oczywiscie jestem zwolennikiem oddania auta do zakladu chyba ze masz pojecie w zakladaniu folii... co do przepisow to tylne mozesz przyciemnic na jaki poziom tylko chcesz, przednie tylko trzeba dostosowac ale jak widze chodzi Ci tylko o tylnie wiec nic sie martwic nie musisz
-

pawel_ns - Members
no nie wiem nie wiem oglądałem DROGÓWKE i kolesiazłapali i było ze 25 proc.przyciemnienia ale ja mam 35 ale tylnie 3 drzwiowy. 150zł .samemu trudno .ja w 126.przyciemniałem ale w Goferku nie dałem rady pozdro.... 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members