Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Opik napisał(a):to już lepiej. Ale zastanów się za ile poszerzy Ci ktoś dobrze alusie....
okolo 200 za sztuke wynosi poszerzenie alu 15stki
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik racja, ale takich felg nie widzialem do wczoraj (na Nysie bylo MKII z pepperami ale 13") i powiem ze sie wyrozniaja 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
No to pewne jest bo przy tych felgach BBS jest codziennością po prostu. Ale osobiście bym się już powaznie zastanawiał, bo komplet tych felg + liczmy ten tysiak na poszerzenie + lakierowanie (chociaż wyjdzie drożej) i już mamy kwotę za którą można kupić naprawdę konkretnie konkretne kółko...
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
Opik napisał(a):komplet tych felg + liczmy ten tysiak na poszerzenie + lakierowanie (chociaż wyjdzie drożej) i już mamy kwotę za którą można kupić naprawdę konkretnie konkretne kółko...
True, ale dla prawdziwego milosnika ktoremu sie nudzi, nie lada gratka
A takich mnostwo na swiecie

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Joker napisał(a):Kurde a jakby tak iść w taki nieopłacalny interes i poszerzyć seryjne orlando?dobra rozmarzyłem się, lepiej w tej kasie poszukac czegos co naprawde urwie jaja
ale poszerzysz je tylko do wewnątrz bo nie mają żadnego widocznego rantu, więc oprócz tego że nie będzie tego widać, to trzeba będzie stosować jeszcze mega dystans, bo fabryczne już mają spore ET z tego co kojarzę.
a 13 to się nadaje do mk I albo polo 86c a nie do Trójki !
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
Jak by zrobić z tego koła skręcaną 3cześciówke z polerowanym rantem to może miało by to sens. A samo poszerzenie tego koła nie zrobi z niego szału tymbardziej w 13 calach do tego mk3 

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ej ale Barthezzz pisał że to 15''
Paweu_mk3, czy ja mowie ze stalowek się nie opłaca poszerzac? Szeroka stal jest wiele lepsza niz jakieś nowe koło z wymyślnym wzorem
Tak jak Radi mk3, pisze tylko w 15'' robilo by zamieszanie takie kólko 
Paweu_mk3, czy ja mowie ze stalowek się nie opłaca poszerzac? Szeroka stal jest wiele lepsza niz jakieś nowe koło z wymyślnym wzorem
Tak jak Radi mk3, pisze tylko w 15'' robilo by zamieszanie takie kólko 
- Joker
- Gaduła
Joker napisał(a):Ej ale Barthezzz pisał że to 15''
potem wspomniał o 13''
Joker napisał(a): Paweu_mk3, czy ja mowie ze stalowek się nie opłaca poszerzac? Szeroka stal jest wiele lepsza niz jakieś nowe koło z wymyślnym wzorem
Czy o wiele lepsza.. to nie powiedziałbym ale autko na porządnej stali robi robote..
Joker napisał(a):Tak jak Radi mk3, pisze tylko w 15'' robilo by zamieszanie takie kólko
w 15'' i w trzech częściach..

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio