Witam was ostatnio natknełem sie na taki filmik i zaczełem sie zastanawiac czy by i u siebie takiego czegos nie zrobic wkoncu cos nowego bo pierwszy raz widzie takie cos i mam pytanie dowas co o tym myslicie ?
http://www.youtube.com/watch?v=mi_-Var32so
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

Pozor - Members
-

MateuszVW - Czytacz
Re: Fajne malowanko
MateuszVW napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=mi_-Var32so
wszystko spoko, tylko przy takiej metodzie "lakierowania" warstwa lakieru jest tak gruba że będzie pod byle uderzeniem odchodził...
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
saszelqq napisał(a):Radi napisał(a):Jeśli to ma być fajny pomysł to ten świat schodzi na psy
Nie każdy ma gust taki jak Ty, mi tam się akurat podoba
Tu nie chodzi o gust, bardziej o wykonanie. Gość ubrałby rękawiczkę wsadziłby ją w tą puszkę farby i ręką rozbryzgał to ładnie po całości to mogło by być nawet ciekawie. Sam myślałem kiedyś o takim motywie na felgach. Ale to co pokazali na filmiku wygląda bardziej jak zemsta zdradzonej dziewczyny

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

Karol B. - Members
czy warto zrobic cos takiego czy niebedzie to wygladało troche jak wjejski tuning i jaki najlepiej kolor by pasował do czarnego
-

MateuszVW - Czytacz
MateuszVW napisał(a):czy warto zrobic cos takiego czy niebedzie to wygladało troche jak wjejski tuning
Według mnie nie warto, totalnie oszpecisz auto. Idź w klasyczne mody które pasują do mk3. Bo jak takie coś zrobisz to myślę, że większość osób na ulicy będzie miało takie miny:
Oczywiście zrobisz jak zechcesz, bo to Twoje autko i robisz je dla siebie nie innym
Ale moje zdanie napisałem

-

Karol B. - Members