- stół okrągły rozkładany Drewniane stoły do salonu i jadalni wykonane z najwyższej jakości materiałów. Zobacz ofertę Kalwaria Meble.
kalwariameble.eu
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
emblemat golf gti
Witam mam pytanie. nasunal mi sie pomysl pomalowania emblematu pod tylna lampa mianowicie golf_GTI. Chcialem pomalowac samo gti na czerwono a golf papierem 2000 do czarnego, a oi drugie aktualnie znaczek jest krzywo przyklejony. I tu moje pytanie. Jak odkleic znaczek od auta, czy nie zostana zadne slady, jak go z powrotem przykleic
-

emilos - Badacz tematu
emilos napisał(a):Jak odkleic znaczek od auta, czy nie zostana zadne slady, jak go z powrotem przykleic
Jesli jest mocno przyklejony to zostanie ślad, a nawet moze zejsc razem z farba ... u mnie jest przyklejony na calej dlugosci to nawet nie probowalem odrywac... Jak trzyma sie np. tylko w dwoch punktach to mozna próbować odklejac
...-

K@mil - POMOCNIK

emilos napisał(a):albo moze pomaluje go na aucie ?
jesli nie trzesie Ci sie reka to wez gąbke i maluj delikatnie
... bo pędzelkiem nie bedzie takiego efektu
no chyba ze bardzo dobry pedzelek, delikatny ..Ostatnio edytowano 31 maja 2009, o 19:43 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK

emilos napisał(a):albo moze pomaluje go na aucie ?
malowanie pedzelkiem
tylko podkłąd daj do plastiku
A co do odklejenia znaczka to podwadz go dorche i sprawdz czy klej zostaje, bo poprzedni właściciel musiałna na cos to przykleic..
ja w tygodniu bede malował wszystkie znaczki na czerowien
-

Legionista - Members
• Strona 1 z 1