Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Elementy wnętrza
Witam forumowiczów, jako że robi sie coraz chłodnie ... i często gęsto siedze w domu i sie nudze chciałbym zasięgnąć waszej porady a konkretnie chodzi mi o pomalowanie tych elementów http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f9 ... 72ea2.html myśle żeby malować na niebiesko gdyż podświetlenie w środku jest niebieskie,do tego maznął bym klamki wewnątrz tj same dźwigienki oraz to otwierajło od schowka.Co wy na to ? jakieś sugestie odnośnie koloru ? bo nie moge sie zdecydować i ew propozycje co jeszcze mazać bardzo mile widziane 

- RamboSS
- Czytacz
RamboSS napisał(a):Co wy na to ?
Ja bym nic nie malował, jak chcesz coś robić ze środkiem to szukaj w ori niebieskim/lub innym kolorze, lub oklejaj materiałem...
Bo trochę WT zalatuje 
-

Karol B. - Members
właśnie stąd moje pytańsko
żeby nie wiało WT szukam cwańszych rozwiązań od malowania...materiał ? myślałem o tym ale jaki -.- nie mam pojęcia a ori były robione w kolorze ? ew jakbym dorwał jasne od Venciny albo Goferka to bym sie nie obraził
bo nie powiem ta wszechobecna czerń jest ładna...ale chce mieć coś jakiego nikt raczej nie ma a jak ma to nie wiele osób
mam nadzieje że koledzy mnie rozumiecie
chociaż...każdy golfina jest sam sobie niepowtarzalny każdy jeden 
żeby nie wiało WT szukam cwańszych rozwiązań od malowania...materiał ? myślałem o tym ale jaki -.- nie mam pojęcia a ori były robione w kolorze ? ew jakbym dorwał jasne od Venciny albo Goferka to bym sie nie obraził
bo nie powiem ta wszechobecna czerń jest ładna...ale chce mieć coś jakiego nikt raczej nie ma a jak ma to nie wiele osób
chociaż...każdy golfina jest sam sobie niepowtarzalny każdy jeden - RamboSS
- Czytacz
jestes z wawy jak chcesz koniecznie cos z tym robic to tylko i wylacznie flock.. wszystko inne bedzie wsia... sory
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
zapraszam do mnie na temat o yachtowym moze cos cię zainspiruje jak nie chcesz czerni wewnątrz,RamboSS napisał(a):właśnie stąd moje pytańskożeby nie wiało WT szukam cwańszych rozwiązań od malowania...materiał ? myślałem o tym ale jaki -.- nie mam pojęcia a ori były robione w kolorze ? ew jakbym dorwał jasne od Venciny albo Goferka to bym sie nie obraził
chociaż...każdy golfina jest sam sobie niepowtarzalny każdy jeden

zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1