Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dylemat... In Pro jasne czy ciemne??
Wiitam mam maly dylemat, bo nie wiem ktore In Pro wybrac do mojego auta, jasne czy ciemne?? Prosze o opinie bo juz sam nie wiem ;)
-

Baster - Badacz tematu
Leito napisał(a):Hmm trochę szkoda, że wymieniłeś te dymione Helle na cleary... No ale w tym przypadku to raczej jasne... Bo z tyłu też masz jasne lampki to...
hmm ale mowisz o tylnich ori czy o pszednich projektorach?? projektory zmienilem bo nie byly oryginalne hella, a jak takie kiedys znajde to zmienie tylne na np Hella Magic Colour Black czy cos w tym stylu ;)
-

Baster - Badacz tematu
Baster jakbys zmnienial te przednie ciemne lamki i chcialbys sprzedac to daj znac,dogadamy sie.
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
krisss.79 napisał(a):Baster jakbys zmnienial te przednie ciemne lamki i chcialbys sprzedac to daj znac,dogadamy sie.
o ile mi wiadomo to już dawno nie ma na froncie tych czarnych projektów
Baster moim zdaniem u Ciebia ciemne by chyba lepiej leżały
-

łaksiak - Ekspert
takrze jestem za czrnymi beda sie ładnie prezentowac na gofrze 

Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
-

Edek12345 - Members
No tak z tylu bda czarne lampy, ale dopiero jak zaloze na przod Projektory hella, dlatego narazie chcialem do tych tylnich lamp na przod in pro jesne, i zderzak na gladko bez kierunkow bo musze szybko jakies lampki kupic bo zostalem bez
a projektory hella beda pozniej jak znajde nowe albo w stanie idealnym a to moze troche potrwac
zawsze jasne klosze mozna spolerowac i maznac ciemny mat a odwrotnie to nie za bardzo
co o tym sadzicie?? ogolnie plan jest taki, ze narazie musze cos zalozyc a ostatecznie na aucie pozniej wyladuja czarne lampki z tylu a na przod projektory hella lub ciemny vento front
wszystkiego trzeba sprobowac 
a projektory hella beda pozniej jak znajde nowe albo w stanie idealnym a to moze troche potrwac
zawsze jasne klosze mozna spolerowac i maznac ciemny mat a odwrotnie to nie za bardzo
co o tym sadzicie?? ogolnie plan jest taki, ze narazie musze cos zalozyc a ostatecznie na aucie pozniej wyladuja czarne lampki z tylu a na przod projektory hella lub ciemny vento front
wszystkiego trzeba sprobowac 
-

Baster - Badacz tematu
czarny golf czarne lampy
zobacz jak u mnie czarne in.pro wyglądają 

mój golfik ---> http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-gti-tdi-vt11703.htm
-

sebinho - Badacz tematu
• Strona 1 z 1