Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
A ja jezdzilem cala zime na tej nie oryginalnej nakladce i jakos nie polamalem, w sumie pobilem swoj rekord bo tak to co 2 mce srednio zmieniam nakladke jak peka, a szczerze to wole jezdzic na nowej nie oryginalnej niz zajechanej ori... 50zl czy 60 to nie sa wielkie pieniadze tym bardziej, ze tez mozna kupowac dokladki na polowki 

-

Baster - Badacz tematu
dokładka już założona i w porównaniu do tego badziewia firmy JOM
to jest bajera,na razie nie miałem na szczęście żadnego szlifa hokejką ale przy zakładaniu nowej bardzo dokładnie przyjrzałem się obu modelom i zdecydowanie na plus dla RETROV!!! 
to jest bajera,na razie nie miałem na szczęście żadnego szlifa hokejką ale przy zakładaniu nowej bardzo dokładnie przyjrzałem się obu modelom i zdecydowanie na plus dla RETROV!!! 
-

owen - Czytacz
no retov super
ale u mnie i tak wytrzymal 2 tygodnie 
ale u mnie i tak wytrzymal 2 tygodnie 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
ma ktos jakiegos linka to tej dokladki Retov?? to tez sprobuje bo kolejna musze kupic po zimie dokladke 

-

Baster - Badacz tematu
hmm no nie doczytalem i tak bywa, tylko szukalem jakiejs drozszej dokladki bo z doswiadczenia wiem, ze nie warto przypazerowac pare zl bo pozniej wychodzi wszystko w praniu wiec sadzilem, ze jak lepsza to musi byc jakas drozsza
-

Baster - Badacz tematu
Ja też kupowałem od tej babki to przyhaczyłem o ziemie i połamała się w piz... a skończyłem ją na krawężniku także albo trzeba mieć szczęście albo ... kupić oryginalną i się śmiać
moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
-

Baster - Badacz tematu
Oto mój film z dokłądką retov na glebie -70 pt"Wyjazd z garażu" http://www.youtube.com/watch?v=_Sne4Nf6To4
- DrSzpila
- Members