Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Demontaz tylnich lamp
witam wszystkich moglby mi ktos napisac jak zdemontwa lampy tylnie z golfa gdyz chce zakupic nowe a nie mam pojecia jak je wyciagnac??? czekam na pomoc i z gory dziekuje
- Matioo1
- Czytacz
Najpierw musisz zdjac plastik z zarowkami... czyli taki niby trojkat.. wystarczy nacisnac po boku z obydwu stron ...
Pozniej wystarczy sie rozejrzec i bedziesz widzial 3 srubki ... ktore wystarczy odkrecic i juz lampa jest twoja...
3minuty zabawy i gotowe... pzdr.
------------------------------------------------------------------------------------------
Tak wyglada plastik od zarowek (strzałkami zaznaczylem gdzie trzeba nacisnac)
A tu zaznaczylem Ci gdzie masz sruby (jak dobrze pamietam kluczyk
....

Pozniej wystarczy sie rozejrzec i bedziesz widzial 3 srubki ... ktore wystarczy odkrecic i juz lampa jest twoja...
------------------------------------------------------------------------------------------
Tak wyglada plastik od zarowek (strzałkami zaznaczylem gdzie trzeba nacisnac)
A tu zaznaczylem Ci gdzie masz sruby (jak dobrze pamietam kluczyk
....

Ostatnio edytowano 17 sie 2008, o 21:28 przez K@mil, łącznie edytowano 2 razy
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):Najpierw musisz zdjac plastik z zarowkami... czyli taki niby trojkat.. wystarczy nacisnac po boku z obydwu stron ...
dodam, ze operacje wykonujesz od wewnątrz... a najpierw to odchyl wykladzine, i tam ukaże Ci się ten plastik z zarowkami... Najlepiej będzie, kiedy będziesz odkręcał lampy, jeśli Ci ktoś je przytrzyma
Nie mam golfa. Pytam w imieniu szwagra 

-

Scooby - Czytacz
• Strona 1 z 1