elo
nudzi mnie wieczne polerowanie 2 rurki od diesla. Zastąpiłbym ją jakimś remusem albo ulterem 2 rurką ale nie wiem czy basówki postrzegane są teraz jako wiocha?
Nie wiem co teraz jest w modzie ;d
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Stary sorry ale nie mogłem sie powstrzymać jak przeczytałem: "czy basówki są postrzegane jako wiocha? nie wiem co teraz jest w modzie"
To nie ciuchy
PS: dzięki za plusik (nawet obeszło się bez pw o prośbę jego dodania)
To nie ciuchy
PS: dzięki za plusik (nawet obeszło się bez pw o prośbę jego dodania)
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Pro100 napisał(a):Stary sorry ale nie mogłem sie powstrzymać jak przeczytałem: "czy basówki są postrzegane jako wiocha? nie wiem co teraz jest w modzie"
dla mnie to akurat ważne pytanie bo mam uprzedzenie do wieś tuningu. Wiele osób odeszło od basówek w tym i ja. Tylko że mi już się znudziło użeranie z 2rurką. Dlatego myślę o delikatnym basie z jakiegoś remusa albo ultera
- killah
Jak dla mnie jak ktoś chce się bawić w zmianę tłumika to albo najzwyklejsza prosta dwururka, albo dwururka lekko ścięta dla mnie to najlepsze tłumiki ogólnie do wszystkich aut, nie żadne powyginane rynny...
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
http://allegro.pl/vw-golf-iii-vr6-turbo ... 58255.html wydaję mi się, że to jest jedyne i najlepsze wyjście.
Ewentualnie końcówki same od s3.
Ewentualnie końcówki same od s3.
- Lobus
- Ekspert
http://allegro.pl/remus-tlumik-uniwersa ... 39258.html
są podobne (końcówka) ale sporo taniej, tylko musiałbyś po sklepach poszukać bo na allegro nie bardzo coś jest
ja mam końcowy oryginał Remusa i jestem zadowolony, dźwięk jest super, trochę mocniej mruczy niż seria, a nie ma tego rzępolenia magicznych "sportowych" wydechów za 100zł
są podobne (końcówka) ale sporo taniej, tylko musiałbyś po sklepach poszukać bo na allegro nie bardzo coś jest
ja mam końcowy oryginał Remusa i jestem zadowolony, dźwięk jest super, trochę mocniej mruczy niż seria, a nie ma tego rzępolenia magicznych "sportowych" wydechów za 100zł

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):http://allegro.pl/remus-tlumik-uniwersalny-tanio-promocja-wroclaw-i2964739258.html
remus to remus. klasa
to musi ładnie mruczeć. Musiałbym poczytać opinię na temat tego tłumika co podałeś wcześniej. Jak z dźwiękiem itp. Te rury wydają się trochę dużawe i dlatego się waham.- killah
jezeli tlumik to napewno nie owal ... wg mnie nie do golfa
ja zaczne polowac na remusa jest jeden na allegro ale 350 za taki szmelc nie wydam, bo uzywka to uzywka ale chora cena, jedynie do mk3 to wlasnie 2 koncoweczki i remusik ok ale tez musi ladnie byc spasowany bo w przeciwnym razie kaplica
albo zrob jak ja pomaluj wydech na czarno ;d jutro zdj dam ;d
ja zaczne polowac na remusa jest jeden na allegro ale 350 za taki szmelc nie wydam, bo uzywka to uzywka ale chora cena, jedynie do mk3 to wlasnie 2 koncoweczki i remusik ok ale tez musi ladnie byc spasowany bo w przeciwnym razie kaplica
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witboy napisał(a):jezeli tlumik to napewno nie owal ... wg mnie nie do golfa
tak zrobiłem na zimę
tylko już rudą przebija xD- killah