witam
pany pytanko mam
czym najlepiej podszyc bre od spodu by nie rysowala maski??
z gory dzieki za odp
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wydaje mi sie ze niedawno czytalem na forum o tym (albo na VAG Lubuski) i z tego co pamietam poprawna odpowiedz brzmi POLAR.
ale mam nadzieje ze to plany na wiosne a nie na zime
ale mam nadzieje ze to plany na wiosne a nie na zime

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3, na wiosne na wiosne oczywiscie
zamienilem sie z kolega i chce teraz bre dac do tapicera by podszyl mi ja polarem i obszyl czerwona nicia
zamienilem sie z kolega i chce teraz bre dac do tapicera by podszyl mi ja polarem i obszyl czerwona nicia

-

strzeliniasty - Members
hy hy no to bedzie ladny diwajs wiosenny
moj starszy brat ma BRA na swoim MKV i powiem ci ze teraz to coraz gorzej wyglada bo sie marszczy itd itp...
moj starszy brat ma BRA na swoim MKV i powiem ci ze teraz to coraz gorzej wyglada bo sie marszczy itd itp...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
Hu hu tego to Ci juz nie powiem
Jak pisalem czytalem to na tym lub innym forum i wiem ze polecali polar ale konkretow nie bylo ile g/m2
Jak pisalem czytalem to na tym lub innym forum i wiem ze polecali polar ale konkretow nie bylo ile g/m2
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
mam podszyte polarem obydwie bry, i szczerze powiem uzywam ich okazyjnie na dłuższa trase na weekend bynajmniej nie teraz ale przez lato np, myje auto prawie codziennie, a i tak mam mini ryski ktore potem przysparzaja problemów i trzeba polerowac, a mam przedelikatny polarek, myslałem ze to przez luzna bre, kupiłem druga innego koloru akurat tyle ze ciasniejsza, i jest to samo, nie sposob uniknac kurza z drogi i rys na masce.
-

pajda150 - Badacz tematu
taki urok chyba tego, sposob? zakladac jak stoisz na zlocie albo wogole tego nie miec bo prawie wszyscy to maja wiec bez tego sie bedziewssz wyrożniac 

-

pajda150 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1