Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
ja zauważyłem że teraz każdy ma tendencję do zakładania czegoś takiego a zwłaszcza rozkręcają lampy przednie i tam to wstawiają na wzór najnowszych audi he ... takie samoróbki do jazdy dziennej (ani to z prawem nie zgodne ani z niczym) ... wioska moim zdaniem też.
- morsdicti
- Members
Ale ile juz tego ludzie kupili...
Co masz wydawac na to kase, to lepiej sobie kup pare browkow, lub gofra dotankuj...
Bo juz na nie jednym aucie to widzialem i na kazdym to wyglada koszmarnie... Ble fuj...

Co masz wydawac na to kase, to lepiej sobie kup pare browkow, lub gofra dotankuj...
Bo juz na nie jednym aucie to widzialem i na kazdym to wyglada koszmarnie... Ble fuj...

-

Karol B. - Members
o to toKarol B. napisał(a):to lepiej sobie kup pare browkow, lub gofra dotankuj...

-

sweetboy90 - Badacz tematu
Karol B. napisał(a):Ale ile juz tego ludzie kupili...![]()
![]()
Ja też kupiłem.... zrobiłem sobie z tego podświetlenie w środku dla kierowcy, pasażerów z przodu i z tyłu
i wygląda supcio o niebo lepsze niż standardowe.
A co wkładania tego na zewnątrz to raczej nie bardzo, chociaż zastanawiam się nad zmajstrowaniem jakiegoś fajnego podświetlenia grilla lub/i chłodnicy dla fajnego efektu jak stoimy ze znajomymi na spocie, ale nie żeby jeździć z widocznym takim czymś

-

$kubi - Gaduła
ja wlasnie szukam czegos co mozna zalozyc na zewnatrz i zeby bylo to widac, mam na mysli oswietlenie czegos gdzies
ale nie wiem co i gdzie zalozyc zeby wioski nie bylo
doradzcie cos...
ale nie wiem co i gdzie zalozyc zeby wioski nie bylo
doradzcie cos...-

sweetboy90 - Badacz tematu
ja wlasnie szukam czegos co mozna zalozyc na zewnatrz i zeby bylo to widac, mam na mysli oswietlenie czegos gdziesale nie wiem co i gdzie zalozyc zeby wioski nie bylo
doradzcie cos...
to na złym forum szukasz
bo tu jak chcesz coś gdzieś podświetlić to powiedzą Ci że to wieś - nawet jak sami by takie coś chcieli mieć
Co prawda sam uważam że jazda z neonami po drodze w golfie to nieporozumienie dla tego majstruje coś do włączenia na postoju
i jak coś to proponuje Ci podświetlenie grilla i chłodnicy - tylko od wewnątrz żeby rozpraszające się światło dawało fajną poświatę w tych okolicach-

$kubi - Gaduła
jezeli chcesz swiecidelka to zrob sobie migacze jak ja
wpakuj do srodka postojowke i juz. za jedno i drugie moga zabrac dowod a uwazam ze postojowki wygladaja lepiej
a co do tych listw to jestem na NIE
wpakuj do srodka postojowke i juz. za jedno i drugie moga zabrac dowod a uwazam ze postojowki wygladaja lepiej
a co do tych listw to jestem na NIE

Życie jest za krótkie aby jeździć na lpg
MÓJ GOLFIK--> http://www.golf3.pl/topics2/srebrny-aam ... 325,15.htm
MÓJ GOLFIK--> http://www.golf3.pl/topics2/srebrny-aam ... 325,15.htm
- NerVouS
- Berbeć