Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
tsubasa1982 napisał(a):a ztylu ciemniejsza sie przydaje jak z jakas panienka sie jest w bocznej uliczcepozdrawiam
dokładnie
[ Dodano: 2008-07-22, 17:32 ]
Mam pytanko jak się nazywa najciemniejsza folia
Bo chcę taką wrzucić na tylne szyby ale chyba będę to robił w profesjonalnym zakładzie 
-

psychoczarny - Czytacz
własnie przyciemniał ktoś szyby tylne w golfie?? Jak zrobićaby one elegancko wygladały i aby nie było wody pod ta folia bo wyczytałem że przed zakładaniem folii trzeba szybe jak i folie spryskać woda z mydłem. Z góry dziękuje za pomoc
- DonCicio
- Czytacz
DonCicio, tak woda destylowana z trzema kropelkami mydła w płynie, spryskujesz szybę i folię (stronę klejącą) jednocześnie i szpachelką do szyb wyciskasz wodę i nie masz wody, a woda jest potrzebna żeby swobodnie poruszać folią po szybie i żeby nie było bąbelków.
- DrSzpila
- Members
zobacz tu do kolegi bo chyba tak przyciemnial
http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-niuteq-vt6589,15.htm
http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-niuteq-vt6589,15.htm
-

pawel_ns - Members
Dolacze sie i pytanie dla tych co przyciemniali:
Jak oklejaliscie tylna szybe to wycinaliscie ja czy tak jak byla na klapie to ja oklejalisce??
Bo mam zamia okleic ale okleic tak zeby lipy nie bylo bo z drzwi to juz sobie powyciagam bez problemu
Jak oklejaliscie tylna szybe to wycinaliscie ja czy tak jak byla na klapie to ja oklejalisce??
Bo mam zamia okleic ale okleic tak zeby lipy nie bylo bo z drzwi to juz sobie powyciagam bez problemu

- mlodye39
- Czytacz
Normalnie folie położyłem na szybe, przed położeniem posypałem pudrem dla pupa dla niemowlaka, zrobiłem mokry krzyż, podgrzewałem opalarką, zdjąłem warstwe ochronną ostrożnie na rece i hula.mlodye39 napisał(a):Dolacze sie i pytanie dla tych co przyciemniali:
- DrSzpila
- Members