Witam, co myslicie o oklejaniu maski folja o taka np-http://allegro.pl/vts-folia-carbon-termoplastyczna-d-c-fix-karbon-i1219647114.html, chcialbym cos pozmieniac przy autku i wymyslilem wlasnie to, ale przed tym zabiegiem chcialbym poznac wasze opinie,
[ Dodano: 2010-09-11, 21:19 ]
http://www.youtube.com/watch?v=WsRyM75t3PM
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Carbon na maske
"Życie jest zbyt krótkie by jeździć powoli..."
-

viceroy89 - Czytacz
ciekawe rozwiazanie mozna kupic czarna w macie np 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
killah napisał(a):wieś tuning
Wieś tuning, wieś tuning. Przeglądam forum i dla każdego jedna rada: przód projektory albo ori smoked. tył dymione, gleba itp. Wszystkie te auta mają być takie same? bo reszta to wieś tuning. Już sie czytać tego nie chce. Obleśne pługi, siaty, neony i spojlery to jest wieś tuning. Także nie przesadzajcie bo gdyby każdy sie stosował do waszych rad to po ulicach jeździłyby takie same Golfy. Co do pytania carbon to moze faktycznie nie, ale prysnąc ją na ładny czarny... Może by jakoś wyglądało

-

Lucas - Badacz tematu
jak dla mnie to to, że ktos robi z auta wizualna rakietę, a pod maską seria i to jeszcze na lpgkillah napisał(a):wieś tuning
ps.obiniżanie zawiechy to też nie tuning, jak mozną obniżać coś co ma 100 koni i liczyć że bedzie zajebiscie wchodził w zakręty
ale z czym??
no rozumię VR6,albo odwazniejsze projekty, których jest mało:)-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
darkmen21 napisał(a):jak dla mnie to to, że ktos robi z auta wizualna rakietę, a pod maską seria i to jeszcze na lpgkillah napisał(a):wieś tuningps.obiniżanie zawiechy to też nie tuning, jak mozną obniżać coś co ma 100 koni i liczyć że bedzie zajebiscie wchodził w zakręty
ale z czym??
no rozumię VR6,albo odwazniejsze projekty, których jest mało:)
wydaje mi się że kolega fora pomylił jeśli gustuje w karboniku
- killah
Ja planuje zastosowac taka folie w kolorze czarny mat, jako imitacja BRY. Napewno była by dużo praktyczniejsza 

- Kuba018
- Czytacz