Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
BRA
co wogóle o tym myślicie, jak to według was wygląda, bo z tego co widzę na zdjęciach to dla mnei trójka z BRĄ jest extra, tylko teraz czy pasuje do każdego koloru, czy naprzykład czarna podejdzie pod mojego golfa - foto tutaj: http://www.golf3.pl/topics2/moja-trojka-vt7924.htm
Ostatnio edytowano 25 sie 2008, o 13:21 przez gajdzik, łącznie edytowano 1 raz
-

gajdzik - VIP
wiesz czrne BRA do czarnego auta nie bardzo pasuje ale widziałem ze ktos miał takie bezowe BRA na czarnym golfie i fajnie to wygladało 

Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
kurde może na tych zdjęciach źle widac, albo i ja coś źle napisałem, ale mója trójka nie jest czarna
dlatego też myślę nad czarną BRĄ
i chyba się na nią skuszę, bo nawet patrząc na Twojego - Adek19 - z BRĄ dużo bardziej mi się podoba
dlatego też myślę nad czarną BRĄ
i chyba się na nią skuszę, bo nawet patrząc na Twojego - Adek19 - z BRĄ dużo bardziej mi się podoba
-

gajdzik - VIP
a no faktycznie zwracam chonor
nie no do twojego bedzie pasowac czarnr BRA szczeze mi się bardziej gofer podoba z BRA niz bez niej 
nie no do twojego bedzie pasowac czarnr BRA szczeze mi się bardziej gofer podoba z BRA niz bez niej 
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
i tu sie mylisz.Adek19 napisał(a):wiesz czrne BRA do czarnego auta nie bardzo pasuje
mój golf + BRA
na mani widziałem dużo czarnych mk3 z bra na masce i fanie to wyglądało. dodam że ja mam jeszcze przeszytą nicią koloru czerwonego
osobiście polecam bo fajnie to wygląda ale tylko na spoty bo przy normalnej jeździe strasznie rysuje maskę 
-

noname_conek - Gaduła
noname_conek, ja przejechałem z BRA 260 km i nie mam nawet ryski na masce, specjalnie wyczyściłem maskę aby się dobrze przyjrzeć i nic na niej nie ma. To wszystko zależy od wykonania, BRA jest podszyta miśkiem, ale na szwach już go nie ma, albo jest, tylko nic nie daje, u mnie jest tak wykonana, że nie ma żadnych krawędzi. Ale i tak nie polecam jazdy na codzień
Polecam firmę NC Tuning, mają kilka aukcji na allegro, wykonali mi BRA z szytą czerwoną nicią, nie musiałem dopłacać, jakość bardzo dobra, mocowanie inne niż wszystkie BRA, moja jest naciągana taśmą która zaczepiona jest o zawiasy maski, przez co pod maską nie widać "pajęczyny" gumek napinających, tylko jedną taśmę, która idzie po rancie maski.
Polecam firmę NC Tuning, mają kilka aukcji na allegro, wykonali mi BRA z szytą czerwoną nicią, nie musiałem dopłacać, jakość bardzo dobra, mocowanie inne niż wszystkie BRA, moja jest naciągana taśmą która zaczepiona jest o zawiasy maski, przez co pod maską nie widać "pajęczyny" gumek napinających, tylko jedną taśmę, która idzie po rancie maski.Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
właśnie, dopóki nie podszyłem jej polarem z brata kurtki rysowała mi maske a teraz jest dosyć dobrze, ale trzeba pamiętać ze bra trzeba ściągac na noc jeśli auto stoi na dworze i jak pada deszcz też trzeba ją ściągać 

-

noname_conek - Gaduła
• Strona 1 z 1