Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
benek1988 napisał(a):Nie wiem gdzie umieścić ten temat, wrzucam więc tutaj. Jak zamocować blendy aby ich nie kradli..jak to ześrubkować??
Kto kradnie takie rzeczy

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Seryjne blendy (mowa tu o tych montowanych oryginalnie, czyli białych) nie są aż takie drogie - na allegro po 20 zł, a na szrocie jeszcze taniej. Na Twoim miejscu nie przejmowałbym się tym aż tak bardzo, bo nie jest to aż taki "rarytas", żeby na nie chuchać i dmuchać. 

-

PrzemkoXVI - Members
to już 3 raz. ja wiem ze one nie są drogie, śmieszne pieniądze, ale ile razy można...Chyba ktoś proawdzi skup tego:/
No to chyba ktos ci raczej na zlosc robi, tobie sciagnie a za sto metrow wyrzuci do smietnika

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Wyryj na nich gwoździem nr. rejestracji. A jak już chcesz koniecznie na stałe to dziury w zderzak i śrubki.
-

PrzemkoXVI - Members
ja mam zmontowane od srodka trytkami bo tez mialem nie mila przygode ze mi ukradli blendy, dokladke i nawet 2 sierpy , od tego czasu sierpy i dokladka na nitach i spokoj mam bo nie rozkradna , niestety niektore miasta takie sa 

-

bioly21 - Gaduła
benek1988, u mnie pod blokiem stoi mój golf i jakiś 3d gtd pewnego wieczora wracałem sobie z pracy z buta patrze blendy mam a że ten drugi stał obok to sie rzuciło że też ma,poszedłem po psa wyszedł patrze blendy zniknęły z obydwu więc problem dotyka raczej wielu użytkowników ... pojechałem na szrot kupiłem komplecik blend i teraz czekam na sposobność żeby przyłapać kradzieja ... i mu nogi z dupy wyrwać 

- RamboSS
- Czytacz