Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zadymienie TDI 90 PS
Mam pytanie do użytkowników TDI 90 koni. Czy jak wasze autka dostaną do oporu po gazie to czy zakopcą na czarno czy nie ???
Mędrcy znają wszystkie pytania a głupcy wszystkie odpowiedzi.
- lizardking
- Czytacz
moze zakopcic.to zależy jak mocno ci kopci.(ze aż czarno jest za tobą masakrycznie, czy tylko tak lajtowo) bys musiał go podpiąć po VAGa i sprawdzic prace wtrysków czy czasem juz nie leją i turbo jak pracuje pod obciążeniem. czy pompuje wymagane. jesli wszystko bedzie ok to szukaj w układzie turbo dziry w jakims przewodzie gumowym. mi ostatnio pekła rura gumowa ta co wchodzi do kolektora ssącego. i miałem taka zadyme za sobą jak mu w pędzel wstawiłem ze ikarus w porownaniu do mnie to był okaż środowiska.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
chodzi o lekki czarny dymek z rur przy sprincie do 160 km/h na 500 metrach. Normalne to czy nie ?
Mędrcy znają wszystkie pytania a głupcy wszystkie odpowiedzi.
- lizardking
- Czytacz
Jak najbardziej....
[ Dodano: 2008-05-26, 20:55 ]
Wybacz...zapomiałem dodać: "jak najbardziej normalne".....przeciągasz go wtedy na każdym biegu więc obroty wskakują nawet do 4 tyś. - musi lekką chmurkę puścić....diesel to diesel...
[ Dodano: 2008-05-26, 20:55 ]
Wybacz...zapomiałem dodać: "jak najbardziej normalne".....przeciągasz go wtedy na każdym biegu więc obroty wskakują nawet do 4 tyś. - musi lekką chmurkę puścić....diesel to diesel...
- wazki21
- Czytacz
• Strona 1 z 1