>? Pozdrawiam
 >? PozdrawiamModerator: Moderator
 >? Pozdrawiam
 >? Pozdrawiam 
 jak wymienisz wtryski i zrobisz program to i tak wiecej nie uzyskasz bezpiecznej mocy bo wtedy juz wypada dać mu IC (zeby nie puchł w lato), a jak chce sie bawić dalej to wypada dać mu wydajniejszą turbinkę
 jak wymienisz wtryski i zrobisz program to i tak wiecej nie uzyskasz bezpiecznej mocy bo wtedy juz wypada dać mu IC (zeby nie puchł w lato), a jak chce sie bawić dalej to wypada dać mu wydajniejszą turbinkę  

tak zeby wszystko miało rece i nogi
 tak zeby wszystko miało rece i nogi

Jonko napisał(a):Dzieki za odpowiedź koledzy ; -) Pytam sie bo wlasnie mialem przycierke autem a jestem lakiernikiem i sam sobie zrobię ; -) a pewnie troszke pieniazkow dostane wiec chce troszke zainwestowac w moc golfika ; -) Pozdro
 no chyba ze wtryski Ci sie leją i trzeba wymienić
 no chyba ze wtryski Ci sie leją i trzeba wymienić 

Po samych 216tkach 110-120KM. Program 120-130. Tutaj turbina jest baaaardzo waskim gardlem.
 Po samych 216tkach 110-120KM. Program 120-130. Tutaj turbina jest baaaardzo waskim gardlem.

AdiK__ napisał(a):Koledzy tak przy okazji na ile można bezpiecznie wyciągnąć 1z'a ? Słyszałem że lekką ręką 110 ale ile w tym prawdy?
 (sa bonusy) to w granicach 110km mozna wyciągnąć
 (sa bonusy) to w granicach 110km mozna wyciągnąć  oczywiści + -
 oczywiści + -

samym programem okolo 120, U dobrego ziomka z mojej miesciny tylko że w Toledo (w serii było 90) na 216-kach i turbinie ARL TuneUp wystrugał 164 kuca i 350 niutaAdiK__ napisał(a):Koledzy tak przy okazji na ile można bezpiecznie wyciągnąć 1z'a ? Słyszałem że lekką ręką 110 ale ile w tym prawdy?

i czas na  zmiany
 i czas na  zmiany  A wiec prosze o pomysly jezeli chodzi o wtryskiwacze czy lepiej te 216-nastki czy moze cos by z innego auta poszukac byly by lepsze ? musze  wymienic mechanik powiedzial ze leja i motor przez to lekko klepie. dalej... warto by bylo kupic to turbo i ile orientacyjnie kosztowala by regeneracjia i czyszczenie odrazu  http://allegro.pl/turbosprezarka-turbo- ... 24698.html ?  i jaki IC ?   Które podzespoly oprocz sprzegla  mogly by nie dawac rady po podniesieniu mocy i zmontowania tego wszystkiego. Pozdro
   A wiec prosze o pomysly jezeli chodzi o wtryskiwacze czy lepiej te 216-nastki czy moze cos by z innego auta poszukac byly by lepsze ? musze  wymienic mechanik powiedzial ze leja i motor przez to lekko klepie. dalej... warto by bylo kupic to turbo i ile orientacyjnie kosztowala by regeneracjia i czyszczenie odrazu  http://allegro.pl/turbosprezarka-turbo- ... 24698.html ?  i jaki IC ?   Które podzespoly oprocz sprzegla  mogly by nie dawac rady po podniesieniu mocy i zmontowania tego wszystkiego. PozdroUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości